hej hoppsan..

..klämde på en knapp och så försvann alla mina sidvisningar och besökare. Varför skall man pilla på allt utan att förstå vad det har för konsekvenser. Dagens pillande stör mig så infördärvat. Dit for mina typ lite över 70 000 sidvisningar. ÄSCH!!! Nu kan jag ju int ens ha en utlottning då jag når 100 000. Då jag int ens vet när det sker. Det är ju så roligt att veta hur många ni är som tittar in hit per dag, ännu roligare sku det ju vara om man visste VEM 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till hej hoppsan..

 1. elovena skriver:

  Nejmen…äschdå! For det bara sådär all världens väg?? Tycker ju det borde komma en varning av nåt slag innan hela räknaren sköljs bort… Du får väl sätta in en ny och försöka beräkna vad de gamla siffrorna skulle ha blivit. Men förargligt… 😦

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..nå var inne på räknaren och så stod det något om spam..att om man ville få bort såna från sin räknare så skulle man då trycka på rutan..tänkte att jag sku få en mer realistisk bild av hur många som läser min blogg. Tydligen var alla spam läsare 😉

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Här är en 🙂

  Gilla

 3. gretaj skriver:

  😦 😦 men jag undrar om inte HSS media kan hjälpa dig, att få tillbaka dom missade sidorna?? Maila och kolla där! Kan ju inte vara så”enkelt” att mista allt, NEJFÖR!
  Jag Greta tittar in titt som tätt, enkelt rätt och slätt, det visste du kanske 😉 ?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Skickade ett mail dit och hoppas få svar i morgon. Men om dom är försvunna så är dom..vad kan man göra åt sin dumhet. Om jag visste det ja..och vad glad jag är att du följer min blogg 🙂

   Gilla

 4. Kamomilla skriver:

  Attans att sånt kan harma!!

  Gilla

 5. lma7 skriver:

  Det gick likadant för mig med Count per Day, jag brukar radera ”massbotar” och råkade klicka på fel ställe. Bara att börja om från början, men Flaggcountern var ju kvar.

  Gilla

 6. Ninette skriver:

  Nå voj ändå, nå jag läser i alla fall din blogg! men det visste du ju ren 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..det harmar..men det är ju inget värdsligt..bara att börja från början 🙂 Jo..och det är så roligt att du gör det 🙂

   Gilla

 7. elovena skriver:

  Men hördu, om du vill ha en flagcounter så går det väl att installera eller har du provat?? Minns int om det varit på tapeten här.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo jag försökte en gång..men kommer int riktigt ihåg varför det int lyckades. Kanske jag borde prova på nytt 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s