får ingen ro..

..i min själ.

Orsaken torde vara berg av byke som borde bli bykt, berg av byke som borde bli vikt, en diskmaskin som borde tömmas, en bykmaskin som borde sättas på och en hund som borde rastas.

Så jag tog itu med mina berg. Jag satte på en bykmaskin och jag vek allt mitt ovikta byke. Plötsligt såg jag solen..efter allt regn idag på dagen. Då tog jag hunden med mig i bilen och åkte till Mustfinn.

Tänkte i mitt stilla sinne på vägen dit att hoppas inga surfare har fått för sig att surfa idag. Så att vi sku få vara helt alena på stranden och så att Ebba sku få springa av sig riktigt ordentligt.

Men sini..det gick en frisk vind på sjön idag.

PhotobucketSåg en surfare som kom precis tillika med mig och såg en långt ute på sjön. Så jag gick kringelikrokar förbi dom parkerade bilarna och dom färggranna men ack sååå skrämmande surfarseglena (jaaa vad dom nu heter), bara för att Ebba int sku gå dit och börja skälla. Vi gick helt till andra ändan av stranden.

Allt gick bra och det första Bebbasen gjorde var att gå i sjön, trots dom stora vågorna.

PhotobucketNå jag var glad och nöjd..hon verkade int bry sig om surfarna.

Satt och tog foton av dom fina vågorna och njöt av att känna vinden från havet i ansiktet. Det gjorde Ebba också.

PhotobucketPhotobucketMen sen händer det som det alltid händer med mig..jag glömmer bort tid och rum..det blir bara jag och min kamera, tills jag plötsligt hajar till och undrar var hunden är. Jag ropar och ropar..och till slut kommer hon sättandes nånstans ifrån..och jag drar en suck av lättnad. tills det händer igen och igen..samma sak.

Sen kommer surfaren som varit och surfat iland och då märker hon dom. Hon rusar hoppande dit med sin vitsvanshjortstil och skäller bara värre…och jag ropar, tillbaka, hit, kom…och till slut hjälper det och hon kommer. Tills hon igen rusar iväg..och jag ropar och ropar..och så kommer hon tillbaka. Då sätter jag fast henne i kopplet. En annan surfare är på väg ut till havs och kommer gående mot oss i vattnet..och Ebba hon skäller och skäller..tills surfaren har surfat iväg.

PhotobucketJaaa..då har jag fått tillräckligt av allt hoppande och skällande och ropande..så vi börjar söka oss till bilen.

På vägen upp försöker jag se någo vackert att fota. Och visst finns det allt möjligt vackert ännu i naturen. Nu ännu då allt ändå är grönt. Och svampar är ju bara för vackra..hur det nu kommer sig 😉

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEbba hittar sitt favoritställe och sin favoritsysselsättning.

PhotobucketVäl hemma tänker jag skåp. Har länge haft i tankarna att mitt skåp borde städas. Mitt klädskåp. Blir helt konfys då årstiderna byter. Har just vant mig vid att klä mig i sommarkläder och så skall man börja tänka höst. Och då tänker jag..vad hade jag på mig i vintras..och jag kommer int alls ihåg. Det gör att jag helt saknar kläder att sätta på mig, fast skåpet är proppfullt av kläder. Då..precis just då..är jag tvungen att gå igenom vad jag har..bara för att int gå och köpa någo nytt helt i onödan.

Nå nu vet jag..nu är det rensat på kläder som int har blivit använda under ett helt år..och sommarkläderna är undan plockade. Frälsningsarmen fick en stor säck med kläder. Hoppas dom gör nån annan lycklig.

Ännu en bild på vågor. Är helt faschinerad av vågor och sku så gärna villa få den ultimata bilden. Sådana som jag bland annat såg på en utställning i Lantärnan i somras. Men som jag nu int är nåt proffs, så får dethär duga.

Photobucket🙂

 

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till får ingen ro..

 1. vandravidare skriver:

  Härliga bilder som vanligt 🙂 Det är inte alltid så lätt att koppla bort det som man tycker är ett ”måste” .Men vet du Hanna gör det när du känner för det då blir det mycket roligare och framförallt när det inte är ett måste.Jag måste inte vika kläder utan tänk om jag skulle sätta de nytvättade fina kläderna på sin rätta plats 🙂 Kram

  Gilla

 2. lma7 skriver:

  Gör det roliga först så är det andra mindre tråkigt när inget roligt väntar …. 😀 Havet först, lyckliga du som har havet så nära. Kram!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   MMmm…har bara lite svårt att göra det roliga först..då jag har dåligt samvete.. Känner mig faktiskt lycklig över att ha havet så nära..fast jag int är nån båtmänniska..är havet ändå viktigt för mig. Kram!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s