idag är en lyckans..

..dag. Idag åker vi upp till österbotten och Vasa. Vi skall och träffa den lilla familjen och framförallt barnbarnet Cecilia. Det var en tid sen vi sågs och hon har säkert vuxit och utvecklats massor. Hoppeligen är hon int så väldans blyg ännu så att jag får riktigt mysa och pysa med henne. Skall bli superroligt 🙂

Dessutom har jag äntligen fått Elins konfirmationsfoton beställda. Det tog bara drygt 2 månader. Men den som väntar på någo gott…

Annars har jag fastnat här vid datorn idag…mycket på grund av fotona..men också på grund av slösurfande.

Allt på grund av att jag skall plocka ihop vad vi skall ha med oss. Det tar emot. Fast det ju int borde. Skall omvända mitt tankesätt precis just nu och tänka som Vandris har lärt mig..vad roligt det är att packa ihop allting då jag vet att det är något roligt jag packar för 🙂

PhotobucketBilden lånad från svärdotterns blogg 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till idag är en lyckans..

 1. Petra skriver:

  …okej få se nu……du vet……Ha ett bra veckoslut o hälsa med dig!

  Gilla

 2. vandravidare skriver:

  😀 Härligt Hanna 😀 Kram

  Gilla

 3. Kamomilla skriver:

  Ha en fin resa!!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s