premiär promenad..

..runt golfbanan för i höst.

Där vimlade det av golfare. Hade glömt kakkapåsarna hemma, så tackade min lyckliga stjärna då Bebbasen int sket just där som alla golfarna var utan lite mera avsides. Hon håller dessutom helt hundra på att få löptid för vet int hur många gånger hon strittade hit och dit. I synnerhet på andra hundars kakkahögar.

Det är lite konstigt då trädena och buskarna håller på att få höstfärger och sommarblommorna blommar vid vägkanterna.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMitt favoritfröställ..så vackert.

PhotobucketNästan hemma, några hus från oss, blommar det genom staketet så vackert rosa. Tänkte efter två gånger innan jag satt mig ner på alla fyra. Vägarbetare arbetade en bit bort och en kvinna kom gående emot mig, men var ändå på ett ganska bra avstånd från mig. Nå innan jag hade tagit mina foton, var hon precis vid mig, skrattande sa hon att hon hade undrat vad jag krälar där på marken för 😀 Nå, hon fick ju svar på den saken..

PhotobucketHär hemma blommar squaschen ännu tappert. Som tur är detta en hanblomma. Vill absolut int ha mera squasch, har ätit så det kommer ut genom öronen. Allt har sin tid, och nu är nog tiden för squasch över för min del.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till premiär promenad..

  1. vandravidare skriver:

    Härliga bilder!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s