vaknade idag till..

..en helt ljuvligt solig och varm dag.

Hade igår kväll pratat med min kusinvitamin i telefonen om att plocka svamp. Fick sån inspiration, så då jag såg den blåa himlen idag morse, visste jag precis vad jag och Ebbasen skulle göra. Snabbt åt jag frukost och så hoppade vi i bilen och körde till Våno skogen. Tänkte att den här gången skall jag gå in på ett lätt ställe och gå så att jag lätt hittar ut. Nå..det går int alltid som man tänkt sig. Gick flera gånger i skogen så att jag såg den stora vägen och tänkte längre in, här har ju alla plockat redan, om jag vill ha svamp, bör jag söka mig längre in. Så då gjorde jag det. Med det resultatet att när vi sku söka oss ut därifrån hamna vi rakt i sumpmark och sly. Vet int hur många gånger jag föll. Till slut gick Ebba före och visade vägen. Och jag traskade efter i min takt. Så istället för att jag ropade på Ebba var det hon som såg efter att jag följde henne. Till slut kom vi i varje fall ut på den vägen där vi hade gått in. Ganska bra hittat 😉

Det var en härlig morgon..

Photobucket..vi gick först på en skogsväg och därifrån rakt in i skogen..det räckte int länge så såg jag dom..

Photobucket..efter att jag plockat nästan halva korgen gick vi vidare..men som det nu hade varit veckoslut..hade säkert många varit i skogen..vilket betydde att jag hittade en svamp här och en svamp där..tills jag hittade ett ställe som ingen hade sett..

Photobucket..Ebba satt och tittade på och vilade sig efter att ha sprungit runt, runt runt..

Photobucket..råkade på några sånhärna oplockade ställen..så när vi äntligen hittade ut ur skogen hade jag korgen full.

PhotobucketNu återstår bara rensandet.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s