idag har jag lyckats..

..mobilisera mig och gjort sånt som har tyngt mitt samvete en längre tid. Det gör en glad och nöjd med sig själv om något.

Igår läste jag ut Katarina Janouch första bok om barnmorskan Cecilia Lund. Säkert ingen kritikerrosad historia, men för mig en helt bra bok. Om det verkliga livet. Har redan börjat på den andra..man blir ju sugen..man vill veta vad som händer sen.

Systeryster Kajsulina ville låna boken så idag kom hon över på eftermiddagskaffe med sina gullungar.

PhotobucketJag hade lyckats köpa munkar exakt i Ingrids smak. Ingen sylt i, utan med chokladglasyr på. Roligt när det smakar. Karnevalkex är heller aldrig fel.

PhotobucketEdith har börjat prata bara mer och mer. Nu säger hon redan flera ords meningar. Och Ingrid hon håller på att bli stor. Hon har redan ett eget liv utanför familjen. Ett liv på dagis, ett på baletten och ett på handbollsskoj. Sakta men säkert går livet framåt mot ett självständigare liv. Nog för att det tar många år ännu. Men alla dessa små saker är ett steg på den vägen. Otroligt.

Annars är det onsdag idag..vilket betyder..Zumbaaaa..baaa…hujedamej!!! Är ändå int alls lika nojiger som jag var förra onsdagen, är int helt avig, men kan int ändå säga att jag sku se fram emot det.

Så snart skall jag klä mig i mina jumppakläder. Fylla min vattenflaska, för det går åt mycket vatten. Ta med mig en handduk, har aldrig haft förut, men har märkt att det nog behövs. Sätta energigodisar i en påse. Ta zumbaskorna under armen och åka iväg.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till idag har jag lyckats..

  1. vandravidare skriver:

    Heja, Heja 🙂 Gomåron!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s