gårdagens zumbande..

…börjar kännas i kroppen efter dagens strapatser.

Hade träff med min Mamma idag. Hon ville ha mig med och plocka svamp till hennes stuga. Hon mena att jag ser dom bättre, trattisarna, än vad hon gör…men jag säger att hon då int har någo fel på sin trattis syn. Hon hittade t.o.m svart trumpetsvamp som var gömd under blad och riskor. Tror nog det främst var frågan om att hon int ville gå ensam.

PhotobucketPhotobucketVädret var nu int det allra bästa idag. Det småregnade mest hela tiden. Men det hindrar ju int från att få lite motion. Där gick vi sen ett par timmar tillsammans, Mamma, jag och Ebbasen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketVäl tillbaka vid Mammas stuga fick den törstiga Ebba lite vatten att dricka och så åkte vi hem.

PhotobucketAnnars hade jag tänkt den här hösten helt strunta i allt vad som heter Hullut päivät eller Kolme plus yks päivää. Det senare håller på just nu. Men som jag nu ändå blev frestad. Då jag kom dit undrade jag smått, varför?? Gick där och dalla i några timmar. Hade nya skor på mig som skavde och benena kändes möra.

PhotobucketHem kom jag med några ”nödvändigheter”…en rund skål från Pentik i blått glas, helt ypperligt till mitt kök..en vibrerande maskara som skall göra ögonfransarna mera ”yvigare”. Använder annars samma fabrikats Definicils maskara, och den här blev billigare med sina 50 % än vad den andra kostar normalt (bra orsak, betyder ett måste)..och chokostänger..för man kan int låta bli då man får 5 stycken för en euro.

PhotobucketNå motion har jag åtminstone fått, efter drygt fem timmars gående, först i skogen och sen på stan. Borde kanske skaffa mig en stegmätare. Man går säkert många steg då man är ute och shoppar. Steg som int alls känns lika tunga, som dom man tar då man dansar zumba under en timme.

Dottern min satte upp sången till den zumba koreografin hon gillar bäst just nu, håller med henne. Tyvärr är den så enerverande att den fastnar i ens huvud och stannar där flera dagar efter ett zumba pass.

Undras varför den fastnar..är det chokobegäret som lurar där bakom…en choko-freak som jag är 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till gårdagens zumbande..

 1. lma7 skriver:

  Choklad är hälsosamt, nu har du för fem (5) dagar framåt! 😀 Den blå skålen är fin!

  Gilla

 2. Kajsa skriver:

  Den där sången rullar i mitt huvu också…. Sku man kunna stegen så där utantill redan så sku man ju kunna dra ett pass här hemma då musiken finns på nätet 🙂

  Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Bäst att äta allt med detsamma så slipper man det 😉 🙂 Ha en bra dag!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s