hur kan det komma sig..

..att man en fin dag som denna..vaknar helt ångestfylld och spänd. Drömde en massa konstigheter och vet att det bådar aldrig gott, det kan i bästa fall förstöra en hel dag.

Kan man månne ha krabbis efter sockerfylla..det sku i så fall förklara situationen 😉 Klämde i mig fem da-capon och fem pätkis igår på kvällen just före läggdags.

Eller var det det fakto att jag var helt alena i huset hela natten..något som händer typ en gång per år. Nå helt ensam var jag då inte, hade ju såklart Ebbasen med mig.

Ebba hade det int heller så lätt igår..hon vägrade vara i samma rum som jag..hon låg vid ytterdörren och väntade på att hennes älskade Husse sku komma hem. Vilket han ju int gjorde och vilket gjorde henne helt konfys. Hon brukar oftast lägga sig vid hans sida av sängen på kvällen, igår kom hon bara och titta och så gick hon tillbaka till ytterdörren.

Idag har hon protesterat av nån underlig orsak. Hon ville ut..så jag släppte henne ut..hon skällde att hon vill in..och jag öppnar dörren..och där sitter hon och rör int en fena. Kom in..varsågod..kom in..säger jag tusen gånger..men hon bara sitter där..så jag stänger dörren och säger sitt där då. Så här höll vi på x-antal gånger..tills hon till slut bestämde sig för att komma in. Tala om att vara envis.

Annars så har jag sysslat med att ladda ner nya delar av mina favvo serier som går på TV:n, delar som ännu int visats här. Har nu sett NCIS två första avsnitt av nionde säsongen, har sett The Good wife`s första avsnitt av den tredje säsongen och har laddat ner fyra avsnitt av Lie to me tredje säsongen. Tala om att vara olaglig 😉

Vilket osökt för mig till att jag nu skall lugna min spända ångestfyllda kropp och hjärna med ett avsnitt av Lie to me och sen skall jag hoppa i duschen, så jag är ren då jag åker till stan för att söka Linda från jobbet. Det är fredag, vilket betyder fredagshandlande 🙂

Ha en skön fredagskväll 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hur kan det komma sig..

  1. Vandris skriver:

    Bamsekram!

    Gilla

  2. greta skriver:

    När man skrämd vaknar ur en upprivande dröm är det nästan så att hjärtat kunde hoppa ur bröstet via öronen.Hoppas du ”hittat takten” nu då det är fredagkväll. Kram!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s