denna galna kvinna..

..kunde ju då int motstå dom galna dagarna. Kan bara skylla på min brist på karaktär.

Photobucket PhotobucketMedan jag gick där och dalla bland alla tusen andra galna människor fick jag ett samtal från min son. Han undrade var jag var..nå var tror du..liksom..svarade jag 🙂 Så plötsligt stämde vi träff på cafe´Brahe..han var kaffesugen och jag var hungrig. I samma veva ringde dottern min och undrade samma sak som sonen…och plötsligt hade jag sällskap av två av mina barn.

Medan jag stod och väntade på att Alexander sku komma, såg jag denna härliga cykel lutandes mot ett av blomsterarrangemangen på gågatan.

PhotobucketOch så kom han..sonen min..gående mot mig.

PhotobucketLinda kom en stund senare.

PhotobucketDär satt vi sen och prata medan vi åt. Efter maten blev dock Mammans sällskap mindre intressant. Ack denna I-phonens tidevarv. Man behöver int ens sitta hemma vid sin dator för att blogga.

Efter cafe´besöket gick vi ett varv till Akademen, för det var egentligen mitt mål med galenskaperna. Dom har nämnligen alltid en mängd tidningar till nedsatta priser under dessa dagar. Sådana tidningar som int annars är nedsatta här i Finland. Som, Hus och Hem och Lantliv.

PhotobucketDet blev en liten hög att förgylla mina kvällar med många dagar framöver.

Och så är det ju böckerna..dessa böcker..som är min passion..när skall den svalna?..undrar jag smått. Men 3,90 euro för en pocketbok är ju ingenting.

PhotobucketDet blev några deckare.

Före jag träffade barnena, gick jag på husgeråds avdelningen och hittade en spritz som jag bara kände var en nödvändighet till mitt kök.

PhotobucketDet var det..om den galna kvinnans inköp på dom galna dagarna..var det nu helt nödvändigt?..kan man ju fundera.

Nå…nog var det. Nu har jag varit och behöver int gå omkring och harmas att jag int har varit. För jag vet med mig själv att jag int sku ha fått en lugn stund med mig själv om jag int hade farit dit.

Annars så var jag idag på dagen bjuden till den trevliga och alltid lika glada väninnan Juanita. Hon ville ha mig som stöd och som en hjälpande hand då hon började med sitt virka mattor av trikåtrasor projekt. Samtidigt fick jag en nystart på mitt virka wc matta projekt, som jag påbörjade för säkert en månad sen. Där satt vi sen och virkade och babblade. Alltid lika roligt att träffas tycker jag.

PhotobucketSå med andra ord har min dag idag varit en bättre än bra dag.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Familj, Handarbete, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till denna galna kvinna..

 1. lma7 skriver:

  Inte alls så hullu päivä för dig denna onsdag, inte för mig heller jag har varit på symöte!

  Gilla

 2. Kajsa skriver:

  Jag skall vara galen i morgon jag… budgeten är nog stram men om jag sku hitta en rock åt mig sku jag vara nöjd 🙂 Å före galenskaperna måste jag uthärda säkert en timme hos tandläkaren, kiva kiva…

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hoppas det finns riktigt fina rockar till galna priser 🙂 Lycka till hos tandläkaren 🙂

   Gilla

 3. Kajsa skriver:

  Får inte kommentaren o funkka, nå jag provar på nytt! Jag skall vara galen i morgon jag… budgeten är nog stram men om jag sku hitta en rock åt mig sku jag vara nöjd 🙂 Å före galenskaperna måste jag uthärda säkert en timme hos tandläkaren, kiva kiva…

  Gilla

 4. Juanita skriver:

  var skoj m träff o handledning! O din matta blir sååå fin! O min blir nog helt bra den med 😉 Snart virka/syträff igen, jag får så mycket gjort på det sättet! O kiva att du hann o fynda igår oxå!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det var verkligen skoj. Och du klarade det ju galant..så din matta blir säkert bättre än bra. Jo..nå jag är ju helt hopplös..så.. 😉

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s