vilken ruskigt..

..purkig höstdag det har varit idag.

Vi kvinnor har våra dagar och idag har varit min. Har kännt mig allmänt trött och hängig, kroppen har värkt och lusten att göra något har int infunnit sig. (int för att det är någo nytt, när har jag liksom lust???)

Men för att nu int helt falla ner i purk-träsket tog jag mig i kragen. Bakade pizza och lagade äppelpaj till efterätt.

Där satt jag sen i soffan och njöt av Pizzan, Pepsi, äppelpaj med glass och Bones andra säsong på TV:n.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketHann äta upp allting och just och just se första avsnittet, då ögonen bara int ville hållas öppna. Var det kanske blodsockret som steg mot oanade höjder, who knows. Men slumrade till några timmar.

En kuriosa om min dumma hönshjärna. Håller då på att se igenom alla säsonger av Bones som kommit ut på DVD. Har sett hela första säsongen och först nu fattar jag, varför serien heter Bones. Trodde någon av huvudpersonerna hette så..men då det int riktigt stämde i min hjärna..ena heter ju Brennan och andra Booth..så varifrån Bones??? Nå den som sett serien vet säkert…det är ju det, det går ut på, liksom..dom identifierar döda personers skelett…alltså, ben…DAAAHHHH!!!!

😀

Annonser
Det här inlägget postades i Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till vilken ruskigt..

 1. Gun skriver:

  Hej igen, länge sen sist. Vilket ruskigt höstväder det är i dag. Tur fick jag en stor chokladplatta av mamma, det smakade mums med en stor kopp te:) Skall uppdatera sommaren sakta men säkert, började lite redan. Ha det bra i höststormen.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hej, jaaa verkligen. Men bra att du har fått ordning på datorn. chokoplatta gör susen i ett väder som det var igår 🙂 Ska bli intressant att läsa! Ha en skön fredag!

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Gomåron 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s