nothing new..

..under the Pargas sun..eller skall vi säga moln..och ösregn..för det är precis vad det gör nu..öser ner. Ända tills nu såg man faktiskt solen. Vädret var ganska vackert..förutom blåsten. Lekte rentav med tanken att gå till skogen med Ebbasen, efter att jag hade fredagshandlat. Vilken tur att jag int for. Lägger mig helst på soffan idag igen.

På Prisma sålde dom Mango för 0,99 Euro/kg och för en gångs skull var dom helt mogna. Köpte några stycken att förgylla min soffliggarkväll med. MUMS!!

PhotobucketDet blir igen en sällskapa med mig själv kväll i kväll..herrn i huset är i Helsingfors över natten och dottern är på väg till en kompis över natten. Det enda positiva med det hela är att jag får ha både TV:n och datorn för mig själv 🙂

Ha en skön fredagskväll kära läsare 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till nothing new..

  1. lma7 skriver:

    Ha en skön lördagskväll, Hanna! Kramis!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s