omväxlande väderlek..

..och ruskigt kallt.

Men vad gör det om man har passligt med kläder på sig. Då kan en dag som denna kännas riktigt skön. Var med Ebbasen i skogen och vandra. Det öste ner då vi åkte iväg, det regnade mindre då vi gick in i skogen, det slutade och solen sken några minuter, följande minut öste regnet ner igen. Så höll det på i några timmar.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketIdag visste jag exakt hur jag sku gå för att int hamna i ett evinnerligt område med bara högt gräs, riskor, våta stenar och vattenpölar. Jag gick nära vägen och kom ut ganska så exakt var jag hade gått in i skogen.

Plockade svamp som andra människor hade missat.

PhotobucketDet är lätt att missa nu då skogen är full av gula och bruna löv.

Lite höstfägring hittade jag på min vandring.

PhotobucketEbba njöt som vanligt av sin utevistelse. Konstigt hur trygg man kan känna sig då man har hunden med sig i skogen. Som om hon nu sku kunna hjälpa mig om jag sku falla helt handlöst och stöta mig rejält.

PhotobucketDå jag går där i skogen får jag otroligt varmt. Så varmt att om jag vill fota något nära på marken och är tvungen att antingen sätta mig ner eller böja mig, immar mina glasögon. Vilket kan vara något frustrerande då man vill ha en skarp bild. Fast o andra sidan vet man ju att man får motion om man får varmt.

Hittade även kantareller idag. Riktigt fasta och fina och nya. Förutom en då..som måst ha undgått alla svampplockare en längre tid. Den var megastor, men ändå fast och helt ätbar.

PhotobucketAnnars hörs det skratt från dotterns rum. Hon har en kompis här på besök.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till omväxlande väderlek..

 1. vandravidare skriver:

  Hej 🙂 Här har vädret varit väldigt omväxlande oxå.Gillar ditt första foto, man blir så lugn inombords av att titta på det.Kramiz.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..det är bara så skönt och gå i skog och mark..tystheten och dofterna..såå lugnande 🙂 Kram!

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Jag borde hinna naturfota lite igen. Det är så rogivande…
  Fina bilder, härliga höstfärger!

  Gilla

 3. Gun skriver:

  Härliga höstbilder du fixat. Gråt byts nog till skratt, ganska ofta till och med i den åldern:)

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s