onsdag…vilket..

..betyder zumbaaa…baaa…choko..choko..chokolate… 😀

Idag lärde vi oss en ny koreografi till en ny låt. Den var cool, lite rapaktig..eller rättare sagt kanske streetdance-aktig. Det är roligt med skojiga låtar som har ganska lätt koreografi, där dansen och stegen flyter bra. En annan ny/gammal låt och koreografi som vi hade i fjol tog hon upp nu igen i år. Den tyckte jag int om då och den tycker jag int om nu. Kan nog stegkombinationerna, men dom blir jätte tunga för mina fötter och vrister. Hursomhaver ett riktigt roligt zumba pass var det idag. Svetten lackade som aldrig förr.

Tog faktiskt bilder på mig för att visa hur röd jag är i facet efteråt, men tyvärr blev dom alla cencurarade, för jag såg alldeles fruktansvärd ut. Min potatisnäsa var större än nånsin, mina ögon var olika stora och dom hängde, hela min haka var sned och munnen såg allmänt sur ut plus mitt våta hår och mitt röda ansikte. Tänker igen på Jonas Gardells låt…som börjar såhär..

”Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så..om du lämnar mig kan jag det väl förstå..vad har jag att ge dig..som ingen annan har..”

Fast o andra sidan är det väl int den yttre skönheten som räknas..eller???

Hur i fridens dar kom jag från en rolig zumba timme till hur hemskt ful jag känner mig. URK!!!

Annars har jag idag virkat färdig min WC matta. Och vet ni den blev helt jämn och fin..men pikilite för stor. Fast det struntar jag i..på vessagolvet skall den oberoende.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till onsdag…vilket..

 1. Gun skriver:

  Det var en otroligt fin wc-matta. Duktiga du som håller på med zumba.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Känner mig faktiskt duktig efter ett zumba-pass, eftersom jag alltid saknar lust att gå dit.

   Gilla

 2. Carola skriver:

  Vilken fin wc-matta!! Zumba lär skall vara roligt joo…själv har jag inte prövat ännu!! Brukar du gå på sportsgym och zumba..?? 🙂 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Nepp..sports-gym är ingenting för mig..brukade gå där en tid för flera år sen..men just nu känns det int bekvämt att gå dit. Arbis har Zumba-kurser, så det är där jag går en gång i veckan 🙂 Bara att anmäla sig och komma och pröva, det är roligt om man tycker om att röra sig till musik.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s