Vad sägs om att jag..

..igår hade klockan att ringa klockan sju på morgonen?? Händer inte varje dag i mitt liv..int ens varje månad. Men igår hade jag träff med bästaste kusinvitamin klockan halv åtta. Hon ville igen ha mig som sällskap på sin road trip till Gustavs. Då..har klockan ingen betydelse..då stiger jag gladeligen upp. Sitter gärna och pratar bort fyra timmar en förmiddag. Och vad gott det gör..en bra start på min fredag blev det.

Sen blev det stress…vi var bjudna till systran min på kvällen och jag hade fått för mig att virka en badrums matta åt henne. Började redan på torsdagen. Till min fasa märkte jag att trasorna jag hade köpt var för det mesta små stumpbitar som knutits ihop. Detta betydde att jag fick en hel del trådar att fästa då mattan var färdig virkad. Vilket gjorde att det tog mycket längre tid än vad det brukar ta. Vi var bjudna till klockan sex..ännu klockan fem fäste jag trådar.  Den hann just och just bli färdig och jag hann just och just hoppa i duschen och fixa mig färdig innan det var dags att åka iväg.

PhotobucketPå bilden ser mattan brun ut men den är vinröd.

Orsaken till varför vi var bjudna till systeryster var att min systeryster från Åland är här på besök med sin familj. Där firar dom höstlov redan den här veckan. Det blev en kväll full av god mat, skratt och kärlek. För visst är ens systrar och ens mamma så kära oberoende vad. Likadant syskonbarnen…sååå härliga små individer…riktiga gullungar alla fem.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketMin husliga matglada matmamma till syster. En riktig mästerkock. Eller vad sägs om grisinrefile biffar inlindade i bacon, ungsrostade potatis och grönsaker och grönpepparsås. Till det en härligt god sallad med avocado, körsbärstomater, fetaost och rostade pinjenötter. MUMS!! Till efterrätt chokokaka med vispgrädde..NAM!!

PhotobucketDär satt vi sen långt in på natten. Vi såg med ett halft öga på Idol medan vi umgicks och hade det roligt tillsammans.

Då vi kom hem hittade vi en tom godispåse på golvet. Hade före vi for satt godispåsen på matsalsbordet, men tydligen int tillräckligt långt från kanten. En viss Ebbas hade klämt i sig 200 gr godis. Hon protesterar igen bara värre.

Idag har jag varit tröttare än tröttast. Sov till sent på dagen, steg upp mätte mitt blodsocker, skyhögt, åt morgonmål och gick tillbaka och la mig. Steg upp på eftermiddagen och lagade mat åt familjen.

Igår blev vår bil hos systran min, så idag efter maten tog jag Ebbasen med mig och så gick vi dit och hämtade den.Vi gick en väg som jag int just går. En väg som jag som liten har gått fast hur många gånger. Kändes lite lustigt.

Vi gick förbi gruvan.

PhotobucketPlötsligt på vägen dit stannar en bil framför oss och Arvid hoppar ut. Han ville gå den sista biten till Kajsa med Ebba och mig.

PhotobucketUndras vem som var gladare Arvid eller Ebba?? Tror nog dom båda var lika glada. Ömsesidig vänskap.

Då Ebba fattade vart vi var på väg..blev hon helt vimsig. Hon gillar skarpt mina syskonbarn och min mamma.

Mamma och Edith tittar på den yra hunden som springer som en galning runt, runt, runt.

PhotobucketKlara är lite reserverad, men efter en stund vågar hon också gå nära.

PhotobucketSen hittar ungarna på att kasta en boll och Ebba är genast med i leken. Dom kastar och Ebba söker. Och bollen..den går naturligtvis sönder och Ingrid blir lessen. Får ta och köpa en ny boll åt henne.

Mittpunkten på gården.

PhotobucketGissa om hon var trött och belåten då vi kom hem 🙂

Då jag gick iväg höll Uffen på att städa undan utemöblerna..

Photobucket..då jag kom hem var dom inpackade.

PhotobucketTill sist några bilder som jag tog på vägen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketNu skall jag surfa runt lite och sen skall jag slappa framför TV:n. Tror nästan jag tänker tända lite ljus och korka en flaska vin.

Skön fredagskväll 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Handarbete, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Vad sägs om att jag..

 1. Apan/Tvillingen skriver:

  Å en sån myysig dag och, igen, vilka fina bilder!! Ha en trevlig kväll o smakligt vin! 🙂

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Härligt! Tycker ni alla liknar varann 🙂

  Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Ljuvliga barn , härliga foton av dem.Skön söndag!

  Gilla

 4. lma7 skriver:

  Skön söndag mästerfotografen, du har alltid så FINA FOTON !

  Gilla

 5. Ninette skriver:

  Härliga bilder! du virkar så fint förresten 🙂

  Gilla

 6. Juanita skriver:

  Vilka fina foton! Å vad fin mattan blev! Du är sååå duktig att virka! Hoppas jag får min matta klar ngn gång! Just nu verkar d inte sååå lovande, en massa andra projekt som kommer emellan.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack och tack 🙂 Visst får du den färdig..fick ju min färdig också, och hur länge tog int det..flera veckor..om int nån månad 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s