Aura fotografering

Var idag på ”kvinnor kan” mässan i Åbo. Har varit nästan varje gång den har ordnats och för varje år blir den större och större.

Tycker om hantverk av olika slag och det finns det gott om på den här mässan. Helt sjukt hur mycket kreativa människor det finns som har hittat sin egen nisch, som gör just deras saker så vackra och unika.

På mässan finns det naturligtvis mycket annat som har med kvinnor att göra. Som kläder, make up, smycken…jaaa sånt som är massproducerat och int på det sättet kan ses som hantverk.

Och så finns det den andliga sidan. Tarrotkort läsare, spågummor, healing och aurafotografering och analys av den.

Är int så värst insatt i det här med energifält d.v.s auran som omger oss människor, men på något sätt känns det intressant, sen om det är humbug eller sant vete tipporna.

Har nu tre gånger tagit ett foto på min aura, två gånger tidigare och ett idag. Efter fotograferingen får man en analys över vad färgerna står för. Jag försöker varje gång ta till mig vad dom säger och försöker komma ihåg, men sen då jag ska berätta om det, är analysen putsveck. Dom andra gångerna har jag haft en dålig analyserare, men idag var hon bra. Hon berättade länge och nogrannt vad allt betyder.

Mitt foto från idag

PhotobucketDet jag kommer ihåg är att jag lever ett liv i förändring, dom vita fläckarna tyder på det. Min aura är jämn och fin, min manliga och kvinnliga sida är lika stora. Eftersom auran int når helt runt mig…utan den är svart neråt betyder det att kroppen är trött. Det rosa är kärlekens färg.

Här är min första bild..tagen säkert för närmare 10 år sen…har bara en kopia av bilden..därför är den lite dålig.

PhotobucketFöljande är tagen för kanske 3 eller 4 år sen.

PhotobucketVisst är dom olika, men vet int om det har gått till det bättre eller till det sämre hållet. Som sagt, kommer int ihåg vad dom har förklarat åt mig. Sökte på nätet vad just dom färgerna som jag har betyder. Du kan läsa om dom här om du är intresserad. Sen får man tro vad man vill.

Man kan ju smått undra varför jag går och tar såna där bilder om jag int är insatt i saken. Men mår man som jag mår blir man lite nyfiken. Kan ens aura (om det på riktigt finns en sån) verkligen berätta något om en själv. Kan man, i så fall, kanske finna nån sorts tröst i vad den visar. Hade också haft lust att gå till en spågumma men hon tog ganska mycket betalt och hon hade bara en tid kvar, som int passade mig.

På mässan fanns också Kauhavan kangasaitta. Dom sålde sina ”mattrasor” jättebilligt. Annars kostar dom i butiken mellan 16-18 euro per härva, nu fick man en härva för 10 euro. Det bästa var att eftersom många av färgerna hade tagit slut, fick man beställa fraktfritt om man ville ha nån annan färg än dom som dom hade kvar. Visserligen är 10 euro dyrt i jämförelse med Jätti-rättis mattrasor som kostar 4,50 euro/kg. Men vill man virka något lite finare kan det ju vara roligt att virka av ett lite finare material.

Det var min söndag.

Hos den lilla familjen i Vasa har barnbarnet blivit hela 6 månader gammalt idag.

Grattis Fammos Gulle 🙂

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Aura fotografering

 1. lma7 skriver:

  Intressant, aldrig hört om aurafotografering, men skulle ha lite svårt att tro på sånt! Iaf har du de finaste färgerna på dagens foto! 🙂
  Cecilia är så söt! Grattis till halvåringen!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jag vill så gärna tro på så mycket. Min Pappa t:ex han hade lungcancer och en stor växt precis vid halsen. Han fick en tygnäsduk av sin bror som hade fått den av ett medium som menade att den sku hjälpa. Där låg sen min Pappa i sängen med näsduken på halsen…och hoppades på ett mirakel…som aldrig kom. Sååå..hjärtskärande på någo vis. Tror jag är lite som han var…jag vill så gärna tro att det finns nån eller något där ute som vet..
   Tack 🙂 och tack..visst är hon gullig.

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  På den mässan tänkte jag kanske stå nästa år, med feelgoodbilder.. bara som en id´e?

  Har blivit aurafotad en gång och besökt medier några ggr också. En del talade bara kakkabulla men en har jag i mitt hjärta och kan inte glömma. Hon sade att jag skulle hitta en bobyggare.. (och mycker mer som stämde in)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det skall du definitivt göra..en jättebra ide´:-)
   Jaaa…nånstans finns det faktiskt nån som vet..man borde bara hitta den rätta..som du gjorde 🙂

   Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Har inte heller hört om detta förrut.Hmm…………vad ska man tro?? Men en sak vet jag, vilken gullunge 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s