jag blev nyfiken..

..direkt då jag fick veta om att denhär boken sku komma ut.

PhotobucketSå jag gjorde det vad jag brukar när för mig intressanta böcker kommer ut på marknaden, jag klickade hem den från Adlibris.

Nyfiken är jag för att jag har följt med hennes blogg ”Livet i helsingfors”  i några år från och till. Ja..ända sen hon fick barn. Min värld och hennes värld ser lite olika ut, men det betyder int att jag int sku finna henne intressant. Tycker hon är en mogen och klok människa med bra självförtroende, som skriver rent ut vad hon tycker och tänker. Det är roligt att följa med hennes tankegångar och hennes vardag som enligt henne är ”personligt utan att vara privat”.

Ser verkligen fram emot att läsa boken.

Annars så har jag vandrat i skog och mark med Ebbus bebbus idag. Vaknade för en gångs skull int mitt på dagen, vilket betydde att solen ännu sken då vi begav oss ut.

PhotobucketEbba den rackaren försvann för en liten stund och hade hittat något riktigt smaskigt att kräla sig i.

PhotobucketUte kände man int nån lukt, men ni kan tänka er hur det luktade då vi satte oss i bilen.

PhotobucketVet int varifrån dethär plötsliga intresset för skit har kommit. Det här var nu andra gången. Aldrig förut har det hänt. Är detta nu vår framtid då vi går i skogen??? Hoppas int, hoppeligen är det övergående.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketDå vi kom hem såg jag det här..

Photobucket..det stack i ögonen då man körde in på gården. Sa åt min man då han plockade bort utemöblerna att duken kan kastas. Nå han kastade den över cyklarna, trodde det var något tillfälligt. Men idag märkte jag att den satt fast. Kanske eventuellt något lite mera diskret sku kunna fylla den funktionen.

Till sist lite blomster. Ölandstok och kärleksört, samt döda lupiner.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Blomster, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s