Våfflor med glass..

..och jordgubbssylt.

Vad passar int bättre än det att bjuda åt ett födelsedagsbarn, trots att hon fyllde 25 år.

PhotobucketPhotobucketPresenten får hon på lördagen då hon bjuder oss på kalas 🙂

Annars har jag varit barnvakt en stund idag på dagen åt syrtsipomppas Edith medan hon själv var till frissan.

Edith gumman hade då ingen skillnad fast Mamman gick ut genom dörren..hon var en glad tös ändå..jaaa…så glad och kramiger som hon alltid brukar vara då vi träffas…

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket..hon råkar nu int bara se så glad ut på bilderna som hon verkligen var..vi läste sagor..och vi pusslade..och vi såg lite på Pippi..och hon pratade med mig massor…och jag förstod kanske hälften..men ändå tillräckligt..eftersom hon int blev lessen..

Jaaaa..allt gick superbra ända tills det var dags för maten…då blev det stopp redan vid första munsbiten..vi bläddrade i en bok samtidigt och hon hann bläddra boken till slut med första skeden i munnen hela tiden..

Photobucket..där rullade maten runt tills jag bad henne spotta ut den..och så försökte jag på nytt..men nehepp..den skeden gick int ens in i munnen. Fick ta hjälp av telefonen och ringa systran min..vad skall jag göra???…ge lite yoghourt sa hon. Och YESSS!!!..dit slank den..

Efter maten var det sovdags och sötisen somnade direkt med Pippi under armen 🙂

PhotobucketEfter en stund kom Kajsulina hem med lunch från fiskbutiken, som jag fick som tack för barnvaktandet. Stekt lax med potatismos och pepparrotsmajonäs..MUMS!!

Före jag begav mig hemåt for hon ännu och sökte Ingrid hem från Dagis.

PhotobucketTill sist ett foto av en spargris som säkert många av oss medelålders kommer ihåg från vår barndom.

PhotobucketDet finns lite ett och annat skojigt där hemma hos systran min. Ett fint hem har hon.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s