sitter här och..

..väntar på att min fotvårdare skall komma, ska bli sååå skönt att få fötterna fixade. Tyvärr är dom i ganska dåligt skick just nu, så hon kommer int att vara glad på mig. Lovar alltid dyrt och heligt att jag skall bättra mig, att jag skall smörja varje kväll..men jag klarar av det några dagar och sen rullar det igen i gamla banor.

Likadant är det med mina sockervärden. Skall till Diabetesskötaren på fredagen och lovade henne dyrt och heligt för några månader sen att bättra mig. Har nu en morot som heter duga. Skulle gärna gå ner i vikt till maj i nästa år. Men sini…mitt begär är starkare än min morot. Så dit, till diabetesskötaren, får jag igen gå och skämmas över mig själv och min dåliga karaktär. Har inga ursäkter.

Vädret såg soligt och fint ut i morse när jag vaknade. Satt här vid datorn och funderade på vart jag idag skulle styra min färd med Ebbasen. Det fick bli till stranden. Men redan på vägen ändrade vädret och det blev plötsligt mörkt och dystert.

PhotobucketDet kom rentav några regndroppar. Men tänkte, lite regn skadar väl inte..så vi fortsatte vår färd.

Fast det var mörkt och dystert runtomkring slutade det regna då vi kom till Mustfinn. Det regnade int alls då vi var där. Nog för att vädret var omväxlande, emellanåt sken solen och emellanåt var himlen helt mörk.

PhotobucketDet blåste ganska så rejält.

PhotobucketMen jag som gillar havsvindarna mot mina kinder, tyckte det var ganska skönt. Förutom att jag borde ha haft en mössa på mig och vantarna jag vann idag.

Vi såg regnbågen.

PhotobucketEbba sprang och hämtade käppar som jag kastade.

PhotobucketSom sagt det var omväxlande väder,

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPå väg hem var det vått på vägarna..närmare centrum hade det definitivt regnat..och när vi kom hem regnade det ordentligt.

PhotobucketEfter att jag en stund hade varit hemma ringde telefonen och min bästaste kusinvitamin undrade om jag hade lust att komma med henne på kaffe om fem minuter. Mig behöver man int fråga flera gånger…klädde på mig lite bättre kläder och så åkte jag iväg till stans cafe´. Hon hade kaffepaus från jobbet, så cafe´besöket blev int så långt men desto mer intensivare.

Medan jag har skrivit här från och till har min fotvårdare varit och farit. Mina fötter känns som bomull och jag njuter. Nu gäller det igen att komma ihåg..smörja, smörja och smörja.. 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till sitter här och..

 1. Carita skriver:

  Har också en morot som borde hjälpa mig att gå ner i vikt till maj 2012, men det är SVÅRT. Man är lite för mycket fången av sina vanor kanske? Skulle börja motionera på min semester nu i oktober, men… blev sjuk, och det blir inget att promenera med hosta, snuva och feber 😦
  Men – skam den som ger sig! 😀

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är svårt som bara den. Vanor är svåra att bryta, samma här. Nepp int kan man motionera med flunssan i kroppen den skall man vara försiktig med. Krya på dig 🙂

   Gilla

 2. Apan/Tvillingen skriver:

  Minnesknep: Bara att titta en stund på TV: Smörja, smörja, smörja.. 🙂 Lycka till med bomullsfötterna och sov gott!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är just det..man måst ha ett knep..skall sätta det där på minnet 🙂 Tack och gonatt 🙂

   Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Det är lätt att falla tillbaka i gamla rullor.Ifall du vill gå ner i vikt, har du någon i bekantskapskretsen som vill gå ner i vikt.Kanske det skulle sporra mera om man är fler.Bara du kommer igång klarar du det!! Du kan ju ha någon dag i veckan som du unnar dig lite extra.Det är ju första tiden som är svårast. Lycka till Hanna.TRo på dig själv du kan om du vill!! Kramiz

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vi har pratat om det många gånger med min syster, att vi tillsammans sku jobba på att gå ner i vikt. Men det har bara int blivit av att börja göra det med varandra. Jo..jag vet..första veckan är svårast sen går det av bara farten. Så det är bara att ställa sig in på det. Nu är det dock försent tills i morgon…men sen.. 🙂 Kram!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s