ni hade rätt..

..alla ni som stöttade mig igår då jag var helt hispigt nervös över mitt besök till min Diabetesskötare idag. Ett stort tack skall ni ha..det uppskattades verkligen.

Har ju en sån underbar Diabetesskötare (det vet jag ju)..hon är trevlig, glad och uppmuntrande..trots att allt ser för dåligt ut. Jaa allt utom mitt blodtryck. Det är det enda som är bra. Vi kom fram till, att det, vilket jag ju vet, är helt upp till mig själv hur mina värden ser ut. Jag är nu bara tvungen att ta mig i kragen och börja leva ett mer regelbundet liv. Med regelbundna mattider, inga sötsaker och motion. För att lite hålla mig under uppsikt, bestämde vi en tid, om två veckor, då hon skall ringa mig , för att höra hur det går. Lite sådär att man verkligen är tvungen att leva upp till vad man har lovat. Så..allt väl..fast det inte är så väl.

Annars har Skopunkten öppnat en butik i stan. Denna skall då inte förväxlas med skopunkten i Pargas. Gick förbi den idag och kunde int låta bli att gå in. Där fanns öppningserbjudanden som verkligen hette duga. Skopunkten kör annars hela tiden med principen, köp två så får du den andra till halva priset, köp tre så får du den billigaste på köpet. Och nu då där var bra priser och med den principen, fick man stövlar åt sig för nästan inga pengar alls. Hade nog lite fördomar då jag gick in där..kan dom nu vara någo värda. Men, döm om min förvåning då jag prövade ett par och dom var jätte bekväma. Om man får två stövlar för 35 euro, som enligt min åsikt ser ut att vara värda mer, spottar jag inte i glaset.

Då jag kom hem hade jag fått ett paket på posten. Ja..ni kan ju gissa vad det var..härligt att en gång få något annat än räkningar 🙂 Och dom vantarna..dom är finare i verkligheten än på bild och dom passade min hand perfekt. Har köpt ett garn som har samma färger som vantarna. Av det skall jag virka en halsduk. Sen är jag klar att ta emot vintern.

PhotobucketPhotobucketNu har jag skönt att vara 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till ni hade rätt..

 1. gretaj skriver:

  Det gläder mig! Kram på dig!
  Nu när du fått vantar av Elovena behöver du inte ens gå bar om bena
  när du gör en halsduk som passar så fint därtill kan du fara vart du vill.
  Kanske till Vasa;) dit far jag i morgon på 6 års kalas, jubilaren kommer hem med oss i bilen snabbt går då dom 13-14 milen

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så är det..dom vantarna är bara sååå vackra. Till Vasa åker jag nästa helg och stannar där en vecka. Skall barnvakta barnbarnet på dagarna 🙂 Kalas är alltid skoj, vad roligt för er att få honom hem med er 🙂 Kram!

   Gilla

 2. elovena skriver:

  Va bra att de kom fram. 🙂 Nu har de helt plötsligt hoppat från min blogg till din, visst är det förunderligt?!?! 😀 Fina skor fick du ju. Jag tror jag ska presentera mina doijor också… sitter med varma vinterskor på för det är så svalt… ingen som eldat här idag.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Sådär kan det gå u Cyberspace, ena dagen är du här andra dagen där 😉 Det tycker jag också. Jaa..usch då..kylan går genom märg och ben..och då talar vi int om minusgrader ännu.

   Gilla

 3. lma7 skriver:

  Trevligt att se Elovenas vantar hos dig! Grattis!

  Gilla

 4. vandravidare skriver:

  Gomåron! Vad bra! Heja Hanna 🙂 Och som pricken på i:et vantarna 🙂

  Gilla

 5. Kamomilla skriver:

  Vilka härliga vantar!

  Du, jag kom ihåg att det finns en sida på Facebook med lchf recept. Jag brukar använda dom ibland , men jag kör inte så mycket high fat utan mera low carb. Bara att byta ut lite ingredienser och inte direkt klämma i sig bacon och grädde heller. På riktigt kan jag säga dig att det är huvudvärk och low energy de tre första dagarna men se vet du,- efter en vecka är du ganska i balans. Har du tur så är sötsuget och suget efter annat strunt också borta!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..är dom int 🙂
   Ok..då skall jag kolla den sidan nogrant. Det kanske är bättre att vara lite försiktigare med fettet. Hujedamej…tror du jag klarar det..I wonder..men förstår att man säkert mår bra. Och vet efter otaliga bantningar att första veckan alltid är den värsta. Först skall jag i varjefall läsa recepten. Tack 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s