undras om jag..

..håller på att bli sjuk eller nånting. Har varit extremt trött idag och mått smått illa. Eller så är det bara det fakto att vi höjde min långtidsinsulin dos med några enheter och min kropp reagerar för det, innan den vänjer sig.

Mor min bad mig komma med henne till hennes stuga för att plocka svamp idag. Samtidigt ville hon ha hjälp att plocka in lite utemöbler och ta hem en pelargon som hon har haft i flera år.

Så då åkte vi iväg jag, Mamma och Ebbasen.

PhotobucketPhotobucketTrots att det varit en dystert mörk dag, har den varit lugn och fridfull.

PhotobucketMammas tupp är så fin. Gillar det blåa, som lär hålla flugorna borta. Gillar att man kan öppna övre delen av dörren och se ut över sjön.

PhotobucketOtroligt att pelargonerna ännu bara orkar blomma.

PhotobucketEfter att vi plockat in ett bord och grillen, begav vi oss till skogen. Det finns int så rysligt med svamp i skogarna precis runt Mammas hus. Men hittade ändå en hel korg med trattisar, Mamma hittade så att hon får en ordentlig sås.

Det är riktiga trollskogen man går till då man går till skogs.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketVet int vad det har tagit åt Ebba. Hon har blivit helt galen i skit. Förut har hon älskat att rulla sig i löv, i sanden och på gräset. Nu är det skit som gäller. Så idag hade hon igen hittat någo smaskigt att rulla sig i. Tvi tusan vad den hunden luktade igen en gång. För att bli av med det värsta hade jag henne att gå och simma. Vilket hon mer än gärna gjorde. Ändå fanns lukten kvar då hon steg upp ur vattnet.

PhotobucketTänk vilken vacker dag det skulle ha varit om solen hade visat sig.

PhotobucketÄnnu lite höstfägring.

PhotobucketDå vi kom hem, fick Uffen vädra bilen. Tusans Ebba, vadan detta nya intresse.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till undras om jag..

 1. michaela skriver:

  Nej usch vad tråkigt om du håller på att bli sjuk. hoppas på att det har med insulinet att göra för då ni ska komma om bara några dagar. Såg skönt ut i bodnäs fastän solen inte visade sig 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Just nu känns det nog int som om jag är på väg att bli sjuk. Det var bara en dålig dag igår..antar jag. Så nog är vi på väg 🙂 Visst var det skönt!

   Gilla

 2. elovena skriver:

  Åh, koskit på vägen är det ljuvligaste som finns, att äta och att rulla sig i! Allt ska noggrannt tas till vara! 😀 Jag vet precis hur det är… och hur det stinker efteråt. Blähh! 🙂 Hoppas du mår bättre idag!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..tack..jag mår nog bättre..det var nu säkert bara en dålig dag 🙂 Hur kan det vara sååå ljuvligt..UÄCK!!! Nå man får tvätta bort stanken bara..men tyvärr vill den int riktigt gå bort..fast man hur tvättar.

   Gilla

 3. lma7 skriver:

  Sitter man uppe om natten kan man få se änglar! 😀 Grattis!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s