en skyddsängel..

..blev min idag då jag vann ett tröstepris hos Nina som har bloggen Crazy catlady Typ1 Diabetes.

Vad glad jag blev..tänk..nu har jag vunnit något två gånger i rad. En skyddsängel..gjord av pärlor..helt underbar. Har jag sagt nångång att jag gillar änglar. Det gör jag..är helt fast i ängelträsket..och har varit det en god tid. Så den ängeln hittade verkligen rätt.

Tack snälla Nina för att du delade ut tröstpris.

Annars har jag njutit av det vackra höstvädret idag. Var med Ebbasen och gick till Bläsnäs stranden.

Vi gick förbi ridstallet.

PhotobucketPhotobucketTill min favorit utsiktspunkt. Har int varit där på länge..int sen i våras då isarna hade gått.

PhotobucketHoppas det i år igen blir lika fina isar som det varit nu i två år. Men det lär väl gå en tid tills dess.

PhotobucketStranden var helt öde..men det rådde ett lugn där..som var bra för själen.

PhotobucketPhotobucketSanden vid vattenbrynet ser så intressant ut då inga människor har gått där. Man ser bara hur vattnet har gått upp och ner. Nu är vattnet ganska så högt, åtminstone här i södra Finland.

PhotobucketNog är det ju vackert på hösten med alla dom färggranna lövena, även om det i år int har varit så stor färgskala. Tyvärr håller det här på att ta slut riktigt snart och en lite tristare period börjar. Snart är trädena utan löv.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketMen om man studerar naturen runtomkring sig, så finns det alltid något vackert att fotografera 🙂

Idag blir det TV tittande för min del. Suomen Huippumalli haussa kommer idag, ett favoritprogram…plus Bones säsong fyra.

Idag skall jag gå tidigare i säng än klockan tre på natten, som jag gjort flera dagar nu. Imorgon har jag tid till labben för blodprov till klockan nie, vilket betyder att jag är tvungen att stiga tidigt upp. YESS!!

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till en skyddsängel..

 1. AH skriver:

  Vackra bilder, speciellt de från sjön. Visst såg jag också en vacker solnedgång från stugtaket, betydligt vackrare än min egen nedgång.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Nå vad hände, int föll du väl och gjorde dig illa??

   Gilla

   • AH skriver:

    Nej jag har nog använt stegen men att se mig gå ner skulle inte ha gett en lika stor skönhetupplevelse som solnedgången.

    Gilla

 2. vandris skriver:

  En skyddsängel och turängel .Kram!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s