denna dagen ett liv

Det har int hänt på länge.

Fast jag ofta stiger upp sent, har jag ändå stigit upp. Idag steg jag upp klockan halv nie för att hinna till labben och ta blodprov till klockan nie. Kom hem, åt morgonmål och gick tillbaka i säng. Nu sitter jag här klockan två just uppstigen och vill int annat än gå tillbaka i säng.

Hur blev det så?

Hade såna planer för idag.

Kanske imorgon är en bättre dag!

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till denna dagen ett liv

 1. vandravidare skriver:

  I morgon är en annan dag….Kram!

  Gilla

 2. elovena skriver:

  Har du dygnet lite på sniskan. :/ Det kan vara jobbigt att få det på rätt köl. Kanske jag sku komma ner till Åbo igen, då sku jag laga opp dig i ottan! 😀 Och sen sku vi gå på loppis och ha kul! –Sköt om dig!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det kan man gott säga :-/ Idag har jag dock stigit upp redan klockan sju och varit vaken sen dess..så kanske det går mot bättre hållet. Kanske det är vad som behövs..en Elovena i Åbo 😀 Tack detsamma 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s