Vilken tur att..

..man har ett redigeringsprogram som har en ”autokorrigera färgsättning” knapp. Hade igen idag lämnat vitbalansen på glödlampa, så allt blev blåaktigt. Man borde direkt då man tar första fotot kolla hur det ser ut. Som det var nu kollade jag först efter en god stund.

Var med Ebbasen i regnet till Mustfinn stranden idag. Tänkte att där får hon utlopp för sin energi lite snabbare än vad hon får om man går ut och går. Betyder kortare tid i regnet för mig ;-).

Längs stranden fanns en massa svanar. Dom har tydligen sökt sig dit nu då människorna har sökt sig bort. Fast jag försökte vara snabb som bara den, hann dom ändå simma ifrån mig.

PhotobucketDet har varit en sunkigt grå dag idag. Inget bra väder för utomhusfotografering.

PhotobucketSom sagt, det var vått.

PhotobucketPhotobucketHar jag nångång sagt att jag gillar vattendroppar 😉

PhotobucketPå vägen hem såg jag en hjort med en unge stå precis vid vägkanten. Stannade tvärt..jag ville ju ha ett foto..men dom är snabba som bara den. Vipps var dom borta..och efter en stund dök dom fram på vägen lite längre bort.

PhotobucketHär märkte jag att vitbalansen var fel. Alltså allt jag hade fotat i Mustfinn var blådaskigt. Finns det något som är mer frustrerande??? Nå som tur hittade jag redigeringsknappen.

Ebba var aningens blöt då vi kom hem. Hon får en sån fin färg då hon är våt.

PhotobucketKanske man borde plocka in duktyngderna…så man har något att hänga tyngderna med även i nästa år.

PhotobucketEfter att vi kom hem klädde jag på mig andra kläder och åkte iväg till Åbo. Hade ärenden att uträtta. Har int på länge varit till IKEA, men idag då jag ändå körde där förbi, fick jag sån himo efter köttbullar och potatismos. Så jag svängde in och gick och äta. NAM..IKEAs köttbullar är nog så goda om man int äter dom för ofta och nu var det ett tag sen sist. Ja överhuvudtaget var det en tid sen jag besökte IKEA. Går jag in dit kan jag int komma ut utan servetter och ljus. Så även denna gång. Nu hade dom nya söta servetter med fåglar på. Så antijul bland alla julprydnader, som förstås var framme överallt.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilken tur att..

 1. elovena skriver:

  Haha, men du hade ju stearinljus med dig hem också. Juuuuligt. 🙂 Va späda domdär hjortarna är! Jag vet inte om jag nånsin sett sånadär ute i naturen. Det är liksom mer renar häråt… Och så tänkt jag påpeka om dina foton, att jag fattar inte hur det kan bli som finaste tavlan när du fotar lite mossa på en kvist???!!! Du har nog sånt öga för det vackra i naturen!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jooooo…men också lite höstlikt, eller?? 😉 😀 Det finns gott om, hjortar hitåt..så det är int alls ovanligt att se dom. I Nagu på landet har vi vitsvanshjortar..så såna ser vi precis vid husknuten..typ. Tack..det var snällt sagt 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s