hälsningar från..

..Vasa.

Här har vi det bra. Vi har umgåtts med den lilla familjen och speciellt lilltösen. Hon har int visat desto mera tendenser för blygsamhet. Hon har gärna suttit i famnen och hon har varit glad. Försöker lära mig hennes rutiner så att jag sen imorgon då mitt barnvaktande börjar, skall kunna göra mitt allt för att int rubba rutinerna.

På tal om rutiner, tror jag den här veckan gör susen för mig. Här stiger man upp sådär åtta tiden och går och lägger sig tietiden. Så efter en vecka torde nog min rytm ha ändrat, eller vad tror ni??

Dessutom är dom inga godisråttor här, så tror mitt sötbehov blir stillat ganska så snabbt 🙂

Förutom att vi har umgåtts, gick jag några timmar på stan igår och på eftermiddagen var Fredrik och Uffen på ishockeymatch. Idag står byggmässan på programmet. Antagligen blir det mat på Amarillo och sen blir det välan dags för Faffan att hoppa i bilen och åka söderut.

Alfons leksaken är ny och en tydlig favorit också för en Fammo, den är bara sååå söt.

Cilla är duktig på att ligga på magen och leka med sina grejer.

Faffan vill umgås extra mycket med gullungen eftersom han är på väg hem idag.

Imorse blev vi bjudna på scones till frukost. MUMS!! En viss Pappa kunde ta exemplar av sonen sin. Fredrik är jätteduktig i köket. Likaså Michaela. Igår fick vi maletköttlimpa och svampsås till middag.

Jag har börjat sticka. Har sökt mönster fast hur länge. Något som ser kiva ut men som inte är för kompliserat. Äntligen hittade jag ett i nyaste Suuri Käsityölehti. Det skall bli en helt enkel halare åt Cilla till vintern. Medan lilltösen sover på dagarna kan jag sätta mig i soffan och sticka.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hälsningar från..

  1. vandravidare skriver:

    Det där blir toppenbra för dig! Njut av den kommande veckan.Kram

    Gilla

  2. Kamomilla skriver:

    Ha det bra! vad skönt att få mysa av den lille 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s