här sitter jag…

..och slösurfar medan Cilla den lilla ligger och sussar sött i vagnen utanför fönstret. Det är första tuppluren för dagen som är på gång. Hon har nu sovit en dryg timme..ännu borde hon sova lite till.

PhotobucketSen är det dags för lek en stund och sen är det lunchdags. Efter det följer igen en längre sovstund ute i vagnen. Igår var vi ute och gick under den sovstunden och den tassiga Fammon gick till butiken. Vilket betydde att lilltösen blev störd i sin sömn och sov int alls så länge som hon borde ha gjort. Idag vet Fammon bättre..får se om vi alls går ut och gå. Vädret ser bara för grått och dystert ut.

PhotobucketNu skramlade det i babylarmet..går ut och kollar läget. Där ligger hon och tittar upp på mig med sina stora blåa ögon.

En glad och utvilad liten tjej kom upp ur vagnen.

PhotobucketSlut på bloggandet för den här gången. Cilla vill ha sällskap av Fammon på golvet. Vad skall vi hitta på idag. Igår sjöng vi igenom Cillas Moffas sångbok. Kanske vi sjunger lite till idag. Eller så tittar vi i en bok..eller så är vi bara tillsammans.

Ännu några foton av jordgubbsblad och röda vinbär.

PhotobucketPhotobucketHej och hopp..vi höres igen 🙂

 

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s