kan int hjälpas..

..den här veckan blir det Cilla för hela slanten.

Det finns inget on/off i min bloggvärld verkar det som. Antingen är det Ebba eller så är det Cilla. Sådär allt som oftast. Nå Cilla är det ju int såå ofta, så nu bara måst jag passa på liksom. Då jag en gång har möjlighet.

Nu ligger hon igen ute och sover sött i sin vagn.

Vi hade en riktigt rolig stund idag då hon åt mat. Hon är lite knepig vad gäller att äta, så idag fick jag ta Nallen till hjälp. Höll den i handen och lekte att den pratade med Cilla, samtidigt som jag passade på att sätta skeden i munnen så fort den var öppen. Och det var den mest hela tiden, för ungen tyckte det var så roligt så hon skrattade genom nästan hela matningen.

PhotobucketVi fortsatte ännu på golvet en stund, innan det var dags att gå och sova.

PhotobucketSjälv åt jag lunch då jag blev ensam. Otroligt vad bra mitt häfte, där jag antecknar mina blodsockervärden, och mina blodsockervärden ser ut, nu då jag har ätit regelbundet. Då jag kommer hem skall jag tammetuttingen fortsätta på samma linje. Har gått och lagt mig nu i fyra dagars tid klockan halv elva och stigit upp runt åtta tiden, helt pigg. Dagarna har känts otroligt långa..på ett positivt sätt.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till kan int hjälpas..

 1. Petra skriver:

  ….vad söt Cilla är….himmelsblå ögon….och ser alltid glad ut.Hon njuter säkert över att få ha kvalitetstid med mommo…hon får ju all uppmärksamhet, kan jag tänka mig.Det är ju toppen att du mår bättre….jag är så glad för din skull.När du kommer hem så hoppas jag du följer med på arbetskeikkor igen. Kramisar

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det hoppas jag hon gör 🙂 kvalitetstid med Fammo..med Mommo hade hon för nån vecka sen 😉 😛 Kommer när som helst och åker några timmar med dig, sen då jag har kommit hem 🙂 Och det är snart för tiden går i raketfart här 🙂

   Gilla

 2. gretaj skriver:

  Nu får ni passa på och njuta, gosa och busa med varann lite grann.
  Onsdagen den 9.11 på em. skall jag vara i Gerby hos Elin, du har väl åkt då redan, eller?
  Underbara foton, glimten i ögat!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo vi njuter bara värre, åtminstone jag 🙂 Jooo..tyvärr har jag det. Åker hem på fredagen. Vi får försöka passa in det nån annan gång då jag är här, skulle ju vara roligt att träffas 🙂

   Gilla

 3. lma7 skriver:

  Hon är jättegullig lilla Cilla! Ha en bra fortsättning på veckan! 🙂

  Gilla

 4. vandravidare skriver:

  Tammetuttingen, det skall du göra ! 🙂 Jag skall påminna dig 😉 Och vilket charmigt leende Cilla har. Kramiz

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s