0js, vojs…

..så hände det som man aldrig vill att skall hända, men som ändå gör det varje år, flera gånger om det vill sig illa.

Flunssan har kommit på besök till den lilla familjen. Lilla Cilla visade redan igår på kvällen att något var på gång, men näsan började rinna först idag på dagen. När det var dags för vila nr 2 var näsan ganska täppt. Täppt näsa och tutten är en ganska dålig ekvation, så vilan blev ganska ansträngd. Efter en timme gav jag upp och tog in tösen.

Aptiten var det dock inget fel på under dagen. Och ingen feber hade hon då ännu.

Då föräldrarna kom hem åkte jag till stan. Rundstickan som jag behöver för att fortsätta på min stickning har blivit hemma, så en sån införskaffade jag plus lite juliga tilda tygbitar plus lite ett och annat. Vill ju fortsätta med min stickning. Tänker på fredagen då jag skall sitta på tåget drygt fyra timmar. Återstår att se om jag alls kan sticka, blir aningens bilsjuk, men ifall att jag kan, så har jag den att fördriva tiden med.

Då jag kom hem till sonen var Cilla tutidagsfärdig. Nu har hon lite stegring förutom snuvan. Efter lite snorsug, saltlösning och suppon får vi hoppas att hon sover någorlunda inatt.

Stackars liten, hoppas det går över fort.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 0js, vojs…

  1. Kamomilla skriver:

    Nåmen stackars liten- hoppas det blir kortvarigt!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s