goooodmorning..

..bloggvärlden.

Här fortsätter rutinerna, åtminstone för mig. För resten av familjen har natten varit tung. Lilltjejen har sovit mycket dåligt. Snuvan besvärar. Imorse hade hon vaknat redan klockan sex. Så det var en trött mamma som sa hejdå då hon for till sitt idag och en trött tjej som somnade på en gång hon kom ut i vagnen.

PhotobucketPhotobucketNågra minuter efter att jag hade satt ut henne, skrek hon..då tänkte jag…att blir det såhär idag. Då blir nog dagen lång. Det var naturligtvis tutten som ställde till problem. Så jag tänkte, vi skippar tutten och eftersom hon var så fruktansvärt trött funcka det faktiskt. Så nu har hon sovit riktigt lugnt redan i en halvtimme.

Ute är det krispigt och kallare än vad det har varit. Himlen är blå ovanför husen. Kanske vi får en vacker höstdag idag. Om så är fallet, tror jag att jag tar en promenad under dagens andra vilopaus. Enda nackdelen med promenaden är att jag int känner till området..är lite rädd att jag skall tappa bort mig. Men går man rakt en väg och går samma väg tillbaka, så lär man väl hitta hem 😉

PhotobucketI hallen här hemma hos sonen är det kaos. Kaos i form av en Fammo som har brett ut alla sina uppköp och sina ägodelar. Undras hur jag skall få allt transporterat hem till Pargas, då jag utöver det jag hade med mig har nästan lika mycket till tillbaka. Ack denna shoppaholic höns hjärna…man kunde ju tänka efter. Nå så mycket har jag tänkt att jag nu int har köpt någo stort och skört. Det mesta är kläder.

PhotobucketIdag är nästsista dagen av barnvaktandet..imorgon bär det av hemåt. Allt har sin tid.

🙂

 

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till goooodmorning..

  1. vandravidare skriver:

    Gomåron och njut av din sista dag, för denna gång 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s