så gick tiden

Idag är det då sista dagen hos den lilla familjen. Tiden har gått otroligt fort. Samtidigt som det blir ledsamt att lämna Cilla är det nog också skönt att få åka hem. Hem till Ebbasen och resten av familjen 🙂

Men idag är idag och det skall jag ta vara på så gott jag kan. Skall riktigt myspysa med lilltjejen varje minut hon är vaken.

Idag har hon på sig blusen som jag hade med mig åt henne då vi kom hit. Hade länge gått och trånat efter en sån, då den plötsligt var på REA.

PhotobucketInatt har hon sovit ganska bra ända till klockan fem..då var det liv i luckan. Tur att föräldrarna har varit hemma under nätterna…dom kan ändå bättre det här med att trösta..och att sköta då det blir kalabalik. Då skulle en fammo säkert int ens duga åt tösen.

Igår på dagen var stackaren helt snuvig och igentäppt. Hon sov bara hälften av det hon borde ha gjort under sin andra vila. Hon orkade int riktigt nånting, int ens vara glad. Riktigt pipi var hon.

PhotobucketPhotobucketMen visst fick man glada miner emellanåt 🙂

PhotobucketTrots flunssan har hon ätit duktigt. Igår medan mamman lagade hennes mat, fick hon en bit morot att tugga på 🙂

PhotobucketHär i huset lever dom i 24-25 grader. Det eldas i spisen nästan varje kväll. Riktiga frusikukkun är dom. Nu har jag äntligen vant mig lite. Kommer säkert att ha det riktigt kallt hemma, vi som har sådär 20-21 grader varmt inne.

PhotobucketVar och köpte min tågbiljett igår. Skall byta tåg 2 gånger. Hur i fridens dar skall det gå till. Tänk om jag somnar. Hur skall jag hitta rätt. Plötsligt hittar jag mig väl i Jyväskylä. Nå Linda tröstade mig igår kväll och sa att om jag nu har klarat av tunnelbanan i Barcelona skall jag välan klara av tågena i Finland.

Dessutom har jag en ganska så STOR väska att släpa med mig. Kan int det här med att packa lite. Och så har jag ju som sagt packat ner lite mera till. Kanske jag lär mig nångång. Som det har varit nu har jag int ens använt hälften av dom kläderna jag hade med mig. Av dumt huvud får kroppen lida..så är det nog i det här fallet 😉 .

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till så gick tiden

 1. skruttet skriver:

  Härliga bilder!! Önskar dig en fin dag 🙂 Änglakramar!!

  Gilla

 2. livsnjutarn skriver:

  Skrollat och beundrat dina fina foton. Så hoppas man ju på att du kommer helskinnad hem. 😉

  Gilla

 3. Kamomilla skriver:

  Oj liten.. man ser verkligen att hon är pipi 😦 Hoppas det går fort över nu!!

  Det går nog bra med tågbytena, jag spände mig också senast jag åkte tåg dit upp men allt gick egentligen som en dans 🙂
  Du är säkert hemma redan..

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tror nog hon är på bättringsvägen..idag var hon redan mycket piggare 🙂
   Joooo…jag är hemma..och det gick precis som för dig..helt onödigt att vara nervös 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s