jag hittade hem..

..och det var lätt som en plätt. Det enda som var svårt var min stora kass..men det var int heller en omöjlighet. Den ställde endast till besvär då jag skulle ut och in i de två första tågena som var av gammal modell.

Igår på dagen var Cilla redan en piggare liten människa. Hon var glad och nöjd, förutom vid matbordet och vid sista vilan. Lunchen kämpade vi med och likadant med vilan. Näsan var täppt och hon fick int tag på sömnen. Så då föräldrarna kom hem var hon ännu vaken. Men en mamma vet och kan..det tog en stund och så sov hon sött.

Medan vi åt mellanmål, läste vi ”suuri lelukirja” som hade kommit på posten en dag i veckan. Bara för att lilltösen sku visa Fammo vad hon önskade av julgubben 😉

Photobucket

Nånejjjj…den hade ju en bra distraherande verkan.

Men som sagt annars var hon nöjd. Hon var riktigt rörlig på golvet och rullade sig runt från mage, till rygg, till mage tillbaka och hamnade utanför täcket på golvet. Täcket som förövrigt är målat och sytt av Cillas Mommos gamla arbetskompis till Cillas Mamma då hon var liten. Vilket arbete. Lite retrokänsla över det täcket.

Photobucket

Före jag sa hejdå till den lilla familjen, blev jag bjuden på Dallas pizza…MUMS!!

Idag har jag packat upp allt som jag hade i min väska. Förutom det som jag gav åt flickorna igår då jag kom hem.

Packade upp två blusar från Gina trikå, en grå och en brun. Jaaa..och varför två??..nå för att jag en gång hittade något som passar mig..så varför inte :-)…

Photobucket…ett ”humanity” armband. Kunde bara int lämna det i butiken för att det var nedsatt med 40 % och för att det hade en sån läcker färg och för att man ju gör en god gärning i och med att man köper ett sånt, eftersom en del av priset man betalar går till välgörenhet..

Photobucket…ett nattlinne, modell lite finare än dom jag brukar sova med. Alltså mest t-skjortor och urtvättade nattlinnen…

Photobucket…en ram..som jag först lämnade i butiken..men efter att ha funderat på den en hel natt..gick in och köpte den.

PhotobucketI den skall jag ha ett gruppfoto på mina barn 🙂

Till sist packade jag upp en sockerskål från Greengate och en kökshanduk. Kom på att det var en sockerskål idag, hade bara senap i tankarna då jag köpte den. Har gräddsnäckan i samma serie, så efter julen får kärlet fungera som vad det är menat till.

PhotobucketSå int var det nu så mycket extra i väskan..och ingenting tungt..det var bara jag som igen en gång hade packat allt för mycket med mig.

Annars har Alexander varit hem en sväng. Han skall på fest, och behövde en frack. Min systers man har en sån och dom är ganska lika stora. Fracken passade perfekt och snäll som min svåger är lät han sonen min låna den.

PhotobucketPlötsligt idag kom en bästaste vän på besök. Hon var helt utom sig eftersom hon hade tappat sin favorit rock nånstans men visste int var. Hon undrade om jag hade den här hos mig. Hon kom in en stund och vi diskuterade var rocken månne sku kunna vara. En stund efter att hon hade farit hem ringer telefonen och en glad bästaste vän meddelar att hon hittat den. Vilken lycka.

Photobucket(ibland måst man bara leka lite med redigeringsprogrammen)

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till jag hittade hem..

 1. Petra skriver:

  Välkommen hem ! Du har säkert haft en underbar vecka kan jag tänka mig.
  …..Megafina blusar, enkla o diskkreta ” less is more”.Du kommer att bli en riktig ” Pretty woman”. Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jo visst har jag haft det. Dert krävs nog lite mera än fina blusar för att göra mig till Pretty Woman 😉 😀 Men tack ändå! Kramizar!

   Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jo visst har jag haft det. Dert krävs nog lite mera än fina blusar för att göra mig till Pretty Woman 😉 😀 Men tack ändå!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s