6 november..

..och jag såg en man ute på länk i bara shorts??? Otroligt!! Så varmt är det välan ändå inte, fast det är varmt.

Glömde igår att berätta hur glad Ebbasen blev då jag kom hem i fredags. Hon visste int hur hon sku vara. Fick många pussar och fick skrapa och paja bara värre. När jag kramade om Linda, blev hon rent av lite avundsjuk och gav till ett ynkligt skall och kom med nosen emellan.

Annars har jag int gjort så mycket idag. Var till Plantagen för att köpa höstväxter till utekrukorna men kom tomhänt ut därifrån. Urvalet var något uselt. Det börjar väl sjunga på sista värsen vad gäller dom växterna. For istället till Mylly och Prisma som är precis bredvid. Där hade dom ännu kvar riktigt fina Callunor och Tuijor. Så imorgon blir det nog att pynja ute i trädgården.

Samtidigt som jag var där gick jag på cafe´. Drack min absoluta favorit just nu, Cafe´ Latte med vaniljsirap. Till det åt jag morotskaka..också en favorit just nu. Är sååå enkelspårig..då jag får sug efter nånting, får jag sug efter det länge. Har varje gång jag gått på cafe´den sista tiden ätit morotskaka. Nå..nån gång får jag nog och så blir plötsligt något annat en favorit.

Nu blir det Good Wife på datorn. Säsong 3 visas just nu i Amerika. Sååå bra serie 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s