vill ha, vill ha..

..vill ha..kan int fatta detta sjukliga ha begär. Borde vara bannlyst från butiker som TreSmå Rum, Loviisan aitta, Säde och Adalmiinan helmi.

Blev så glad då jag för en månad sen besökte Loviisan aitta och såg att dom till julen hade satt fram liknande saker som jag köpte ifjol i parti och minut. Tänkte vilken lättnad, jag har ju allt. Nå, häromdagen var jag till Loviisan aitta igen, och nu hade dom fått en massa nytt….idag var jag till Adalmiinan Helmi..och där fanns en massa nya saker för i år som var så fina..efter det tog jag vägen förbi Tre Små Rum..nu hade dom också fått en massa nya vackra saker.

Drömmer om en ängel från miljögården som jag såg i Loviisan aitta då jag var där för en månad sen..nu då jag var dit var den slut..typiskt. Ängeln är ganska stor, den är tung och den var billig. Skulle passa perfekt med julkrubban som jag alltid har framme till julen.

Photobucket(bilden är från en webbshop)

Drömmer också om ett hus i zink..har tre stycken och sku villa ha ett fjärde..ett stort..beundrade dom idag på Tre Små Rum..men skit vad dom är dyra.

Photobucket(bilden är från en webbshop)

Som sagt, åkte jag till Pemar och Adalmiinan helmi idag. Hälsade först på dom söta fårena och gick sedan in i butiken.

Photobucket

Photobucket

PhotobucketSååå stämningsfullt och vackert. Underbara saker, helt smakfullt utplacerade enligt färg. Det vita kom först emot en då man kom in..sen blev det lila..rött..grönt..rostigt..och till slut grått.

Ut ur den butiken kommer jag aldrig utan något gott att suga på..så även denna gång.

PhotobucketKunde ha köpt en massa, men som jag nu int är en miljonär, fick jag nöja mig med lite. Bl.a. köpte jag fyra rostiga stjärnor till min utekruka. Tänkte att dom blir pricken över i.

PhotobucketJaaa..hujedamej..vilken materialist jag är. Har int alls öga för vad vackert man kan åstadkomma av återvinningssaker, som vissa av mina bloggvänner har. Det sku liksom bli en aningens billigare och dessutom unikt.

Till mitt försvar kan ändå sägas att jag nu int bara tänker på mig då jag går i butikerna. Försöker hela tiden spana efter eventuella saker till julklapps-säcken.

Annars var jag tidigt i farten idag. Var ute med Ebbasen ”redan” klockan tie. Vi gick runt golfbanan. Nu är definitivt golfsäsongen över. Alla flaggorna var borttagna och man såg int en endaste en golfare. Istället såg man nog vidder av grön gräsmatta, men resten var brunt och dystert.

Bland allt det bruna och vissna..

Photobucket..fanns ännu blåklockorna kvar.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till vill ha, vill ha..

 1. Kamomilla skriver:

  Känner nog till det där vill havillha syndromet. och aldrig har jag heller råd. Men då blir det ju sen mina budgetlösningar. fattigdom föder kreativitet 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är just det jag menar..du är duktig på det där du..vill också ha lite av den kreativiteten 🙂

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Kanske tur att man inte gillar att gå i affärer 🙂 Är nämligen mycket dålig på det.Däremot gillar jag att gå i skogen 🙂 Solskensdag här idag så bara jag får ätit lunchen blir det en långpromenad.Kram.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Här kommer solen också fram bakom dimman..skall också gå en skogspromenad med Ebba idag 🙂 Kram!

   Gilla

 3. Carola skriver:

  Adalmiinan helmi 0 Loviisan aitta….Kom nu inte o säj att dom finns i Pargas..eller joo säg att dom finns.. 😉 Jag gillar oxå butiker av det här slaget!! Även om det mest blir till att ögonshoppa…när ekonomin inte räcker till för allt, som man vill ha därifrån!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nå nej..dom finns int i Pargas..tyvärr..sku gärna se att dom sku finnas. Loviisan aitta finns i Rusko och Adalmiinan Helmi finns i Pemar. Ögonshoppa är alltid roligt. Dessutom så finns dom här butikerna i en så vacker omgivning. Speciellt Adalmiinan Helmi.

   Gilla

 4. Carola skriver:

  Nå nää jag läste just lite noggrannare och insåg att dom inte gör det nej.. 😉 Men man borde ta sig en tur dit något tag o titta… 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det lönear sig nog..t.o.m. bara för att titta. På Adalmiinan helmi är allt lite dyrare men i Loviisan aitta finns det massor för vems som helst plånböcker 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s