spooky feeling..

..var det idag i skogen.

Dimman var tät ännu 11 tiden då jag och Ebbasen hoppade i bilen och körde till Lenholmen. Fast det var en lite trolsk känsla över alltihop var det jättevackert. Man kunde skymta solen genom dimman.

PhotobucketEbba var en lycklig hund igen en gång över att få springa fritt. Lite nervös var jag att vi skulle möta nån, eftersom det på parkeringen fanns en annan bil. Men som tur var såg vi ingen.

PhotobucketDessutom så märkte jag till min förskräckelse att jag hade glömt kopplet i bilen då vi redan var ganska långt på väg.

Det låg dagg överallt. Hela skogen var dessutom helt full av spindelnät.

PhotobucketPhotobucketBl.a. ett som var nästan perfekt.

PhotobucketSvampsäsongen är nog så gott som slut nu..såg inga svarta trumpetsvampar alls. Men nog svampar som växte på stubbar.

PhotobucketSkulle ännu önska att jag sku få diset som blir som ett täcke över åkrarna på bild. Men antar att jag får nöja mig med dimman, tills jag frivilligt stiger upp i gryningen nån vacker vår- eller höstmorgon.

PhotobucketNär vi körde till lenholmen såg jag dom..jaaa..dom vita ”kuberna” som finns överallt på åkrarna. När vi körde hem..stannade jag. Dom var så vackra mot dimman. Allt också 🙂 Eller ville jag kanske bara vara konstnärlig 😉

PhotobucketVägen försvann in i dimman där jag stannade.

PhotobucketAnnars har jag gjort vad som förväntas att man skall göra i ett hushåll. Jag har bykt, jag har vikt byke och jag har lagat mat. Dessutom så har jag virkat frenetiskt på en korg av mattrasor som jag skall ha själv. Den skall få bli min diabetes korg. Där skall jag ha allting som jag behöver dagligen. Kanske jag visar en bild på spektaklet i morgon.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till spooky feeling..

 1. Kamomilla skriver:

  Jättefina bilder- var finns kuberna?? Jag har helt missat dom!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Jaaa..har inget minne var..men efter Ersby är det åtminstone om man kommer från Pargas och före den lilla bron till Lenholmen på vänstra sidan. Så på högra om du kommer från Nagu. Bättre än så kan jag int placera dom..och det är int alls säkert att ens det är rätt. Är sån yrboll då jag kör, ja rentav lite farlig, ser omkring mig och ser en massa fint och glömmer så där lite att jag kör bil 😉

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Sån är jag också! 😀

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s