min diabeteskorg

Berättade ju igår att jag hade suttit hela kvällen och virkat på en korg. Korgen som skulle bli min diabeteskorg.

Får alltid nu som då en insikt om att jag borde vara mera organiserad. Att allt int bara skall ligga utspritt överallt. Allt för att jag själv skall ha det lättare. Nå det brukar fungera en tid. Men jag har i varje fall försökt.

Har läst bloggen ”crazy catlady diabetes typ 1” , därifrån min inspiration. Har varit dålig med att byta ut nålarna i mina insulinpennor efter varje gång. Där läste jag att man nog skall. Så nu har jag saker för allt på ett ställe, så att nålbytena skall gå smidigare.

Här är korgen.

PhotobucketHär är allt som skall rymmas i den.

PhotobucketBurkar där jag förvarar nålarna till blodsockermätaren och insulinpennorna. En burk där jag kan ha mina insulinpennor och en vanlig penna stående. En burk som fungerar som roskis för skyddena till nålarna. Har glömt att sätta fram plastflaskan dit jag sätter dom använda nålarna. Blodsockermätaren. Näsdukar att torka bort den första bloddroppen på. Stickor till blodsockermätaren. Häftet där jag varje dag antecknar mina värden, fast jag egentligen inte skulle behöva. Har en blodsockermätare som är som en minnessticka. Man sätter den i datorn och så skall man få ut en massa diagram på sina värden. Men som jag nu int har lagt mig in i detta så skriver jag för hand alla resultat.

PhotobucketDen här gången hoppas jag innerligt att jag skall kunna hålla ordning och reda länge, typ forever 🙂

Återstår att se!

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till min diabeteskorg

 1. gammelmoran skriver:

  Vad jättefint!

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Du har nog mycket att hålla reda på där..

  Gilla

 3. vandravidare skriver:

  Snyggt! Ha en bra dag.Kram

  Gilla

 4. Ninette skriver:

  Det blev ju fint! du virkar så fina korgar!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s