T.G.I.F.

Har lärt mig någo nytt..bokstavskombinationen var för mig rena hebreiskan för bara några dagar sen. Fick den förklarad för mig och nu har jag kunskapen. Int kanske något som är livsviktigt..men det är ju kul att veta vad folk menar då dom skriver den.

Har suttit här nu sen klockan åtta i morse. Har haft en dålig natt. Har haft något som irriterat mig något så ofantligt långt nere i min hals. Har hostat och hostat så att jag nästan kräkts. Steg upp mitt i natten för att se om vi hade nån hostmedicin i kyllskåpet..men nepp. Hittade några starka halstabletter i skåpet och fick irriterandet att gå över för stunden.

Just nu känner jag mig mör. Mör i bröstet. Det känns att jag har hostat hela halva natten. Dessutom känns det som om jag skulle ha bihåleinfektion, vilket jag int kan ha, eftersom jag int har haft nån flunssa. Ändå är ansiktet ömt och huvudet värker.

Håller jag på att bli sjuk???

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till T.G.I.F.

  1. Ninette skriver:

    Migrän möjligtvis? Jag brukar få migrän som känns som bihåleinflammation. Annars är ingefära o spirulina suveräna för att mota förkylningar! krya på dej!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s