trots den sena..

..timmen jag gick och la mig inatt, steg jag upp hyfsat tidigt. Har hunnit både städa, byka, laga mat och baka.

Har ju som jag sagt redan i några tidigare inlägg berättat att jag just nu har ett begär efter morotskaka. Så idag bakade jag en hel plåt. Hade farsdagen imorgon i tankarna, men kan nog int hålla mig tills dess. Så det får nog bli en bit eller två redan idag.

PhotobucketDessutom tänkte jag att vi idag skall inleda glöggsäsongen för i år. Döttrarna har varit och hyrt film. Vilket betyder filmkväll och då bara måst man ha någo mumsigt att smaska på. Idag blir det då som sagt glögg och pepparkakor med auraost.

PhotobucketAnnars fick jag ett samtal idag av läraren i silversmidekursen i medborgarinstitutet. En av kurserna jag annulerade i höstas. Hans svenska var ganska dålig och jag förstod int först alls vad det handlade om..men till slut fattade jag att han undrade vilken dag som skulle passa mig att komma och göra en silverring. Han hade int fått bud om att jag annulerat..konstigt. Kanske det finns en mening med allt..för så fort jag hade annulerat kursen ångrade jag mig faktiskt lite. Så hur det nu är kommer jag på måndagen att lära mig en piki liten del av silversmide.

Förövrigt känner jag starkt just nu med en bästaste bästaste vän som går igenom en svår tid i sitt liv. Önskar henne och hennes familj styrka inför detta skede i deras liv.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till trots den sena..

  1. vandravidare skriver:

    Visst finns det en mening med allt även om man inte alltid riktigt förstår.DEt gäller att se det från den ”ljusa sidan ” 🙂 Skön söndag Hanna!

    Gilla

  2. Kamomilla skriver:

    Nu blir man ju sugen på en massa gott…

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s