farsdag

Det har välan int undgått någon, int heller hos oss.

Vi brukar köra konceptet, kaffe på säng, en favorit maträtt till middag och någo extra gott till kaffetiden.

Elin uppvaktade far sin idag morse. Ebba vill helst vara mitt i smeten, så även denna gång.

Då Linda kom blev han uppvaktad med hembakade kladdkake muffins, hans favoritlektyr och choko. Linda är en baddare på att laga kort, dagens farsdagskort var fint och passade bättre än bra åt en kostymnisse. För det är ungefär hur han går klädd varje dag till jobbet. Åtminstone med skjorta, varje dag.

Till middag åt vi porterstek, med potatis och smörstekta morötter. En klar favorit hos oss. Såsen till portersteken blir sååå mustig och god. Som efterrätt till kaffetid åt vi Lindas kladdisar, med grädde och kiwi. MUMS!!

Annars har far i huset tagit det allt annat än lugnt. Han har bytt vinterdäck till vår bil och till min mammas bil. Antagligen har han tvättat dom också. Nu får det bli is och snö, nu är vi förberedda.

Känns lite konstigt att säga att Uffen fick farsdagsgåva av mig, eftersom han nu int är min far, men han är ju ändå far till mina barn. Så kanske det är ok att ge gåvor då. Hursomhaver hade han önskat sig en rakapparat och en sådan fick han. Hans gamla hade gått sönder. Och visst ”a man´s got to do what a man´s got to do” om man int vill vara skäggig 😉 Så vad bättre än att få en gåva som verkligen behövs och det på momangen.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till farsdag

  1. Carita skriver:

    Så fina paket och så mycket mums han fick! Verkligen uppvaktad på bästa sätt, för att… så som man säger i en reklam, med ett ord utbytt… cause he´s worth it 🙂

    Gilla

  2. Gun skriver:

    En farsdag som heter duga. Jag prydde graven med ljus och ljung, pappa har varit borta länge. Vinterdäck är nog bra, kan vända i väderleken hastigare än man tror.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s