dagens utevistelse..

..gjordes till Mustfinn stranden.

Har gjort illa mina fötter, mitt eländiga kräk, har rivit och slitit, så nu har jag sår på en del tår. Främst ena lilltån. Så då man tar på sig skorna skavar det och gör ont. Kunde alltså int ta en promenad utan måste igen ta mig till mustfinn där Ebba kan sköta sin motion själv.

Tyckte att det int gick nån vind då jag såg ut genom fönstret, så tänkte inga surfare. Tänkte int ens på fiskare. Då vi kom fram, stod det en bil på parkeringen och två män höll på att laga sig färdiga för fiskafänge. Okejjjj..tänkte jag..dom brukar hålla till på en udde. Så jag satt kopplet på Ebba och så började vi gå ner mot stranden. Då såg jag dom..surfarnas bilar. Två stycken. Men inga surfare. En breda låg på stranden och den andra guppa på vågorna långt borta på sjön.

Släppte Ebba lös så hon fick springa av sig det värsta innan surfarna började synas till. Och det gick faktiskt riktigt bra.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketÄnda tills den ena surfaren närmade sig stranden. Då var Ebba på väg ut i vattnet. Surfaren märkte att jag var på väg att sätta henne fast i kopplet och han ropade åt mig att låt den springa fritt bara. Allt också..nån gång den vägen.

PhotobucketPhotobucketVi gick en bit i skogen jag och Bebbasen. Där såg jag en mogen röksvamp och kunde int åta bli.

PhotobucketNågra foton hemifrån.

PhotobucketDet var den motionen Ebba fick idag. Jag fick lite mindre.

Snart kommer jag att sitta fastklistrad i soffan framför TV:n, för se vad som kom med posten idag..

Photobucket🙂

(nånej..int kan jag ju sitta där i 23 timmar heller..får ta det i omgångar..sådär två avsnitt per dag)

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till dagens utevistelse..

  1. Kajsa skriver:

    Gomorron! Har försökt ringa dig! Blir ingen tandläkare idag.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s