steg upp i gryningen

Steg upp klockan sju idag, för klockan halv åtta skulle jag vara färdig att hoppa in i en bästaste kusinvitamins bil och åka med henne fram och tillbaka till Gustavs. Och vem vill int det..stiga upp i gryningen och veta att man har fyra timmar ostörd uppmärksamhet av sin kusin och bästa vän. Mycket och mångt hinner man diskutera under dom timmarna 🙂

PhotobucketPhotobucketEfter vår tripp tog jag Ebba med mig och for till Bläsnäs stranden. Vilken vacker dag det har varit.

Har nån sett denna vy förut..nå åtminstone alla ni som återkommer hit..min favvo utsiktsplats.

PhotobucketIdag satt det två fiskare på bryggan. Kan int tänka mig något slöare än att sitta på en brygga och vänta på att det skall nappa. Har bara erfarenhet av att man väntar och väntar och aldrig händer det något. Och om det händer, får man eventuellt en pytteliten sak på kroken som ändå int går att äta.

PhotobucketPhotobucketEbbasen 🙂

PhotobucketMan säger bara sitt och så sätter hon sig och sitter där tills hon är färdig fotograferad. Stackaren är tvungen att stanna upp tusen gånger då vi är på promenad. Nog för att hon gärna snusar länge på okända platser..men ibland blir det lite väl lång tid och ändå har hon tålamod att vänta på mig.

PhotobucketPhotobucketEfter promenaden har jag bara legat i soffan och kollat på Bones. Nu har jag sett hela femte säsongen slut. Blir nog att ladda ner den sjätte säsongen..man vill ju veta vad som händer sen. Det är en sån otrolig spänning mellan dr Brennan och Booth…får se om dom får till det i säsong sex eller inte??

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till steg upp i gryningen

 1. vandravidare skriver:

  Nu förstår jag kl 7 😉 😀 Vilken fin dag ni har haft! Trevlig fortsättning på kvällen Hanna!

  Gilla

 2. elovena skriver:

  Hur gör du egentligen, alla dina foton blir som finaste tavlorna??? Jag är urdålig på att fota, ”ser” liksom inte via linsen hur det blir, utan först när bilden är tagen. Och så har jag konstiga spretiga saker med som inte ska vara där…. Enskilda föremål kan jag fota på enfärgad botten men det är allt! 😀 Ha en bra dag!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack för komplimangen..jag nu bara tar fotot..nångång kan jag redigera nåt..men det är mera ett undantag. Tror int riktigt på dig nu..du som är så kreativ och lagar dom finaste handarbetena och pillrar med dom vackraste pytterummena..nog kan du.. 🙂 Ha en skön torsdagskväll 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s