Goddag

Kunde int fatta det när jag väcktes av telefonen att klockan redan var tolv. Gick och la mig klockan tolv igår, så jag har med andra ord sovit ett halvt dygn. Och detta en dag som denna. Minusgrader, frost och blå himmel. Som tur är det minusgrader ännu och jag har hunnit få frosten på bild. Frosten som idag är lite mera kristallig än den var förra gången.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketDet var sonen i österbotten som ringde och väckte mig. Han hade läst mitt inlägg om julen som jag skrev igår. Tydligen har det blivit en fnurr i kommunikationen mellan mig och honom. Han ringde och meddelade att visst skall dom fira julaftonen hos oss. Jippiiiiii….vad jag blev glad. En bättre julklapp kunde man int få än att få fira julaftonen med lilla Cilla. Detta glädjer en Fammos hjärta något otroligt 🙂

Ännu en bild på ett ruttet äpple som int ens frosten har satt sina spår på.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Goddag

  1. Kamomilla skriver:

    Finfina frostbilder!!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s