jag lever ännu..

..i efterdyningarna av gårdagen. Fick en sån energikick.

Om ni är intresserade att se hur pepparkakshusbakningen gick till kan ni alltid gå in och kika hos Kamomilla och Ninette. Där finns fina bilder av oss in action.

Idag har jag förberett inför lillajulen. Köket har fått sig en omgång och nu ser det juligt ut bara värre. Allting går i gråa och röda toner. Känner mig lite tant-aktig i min inredning, men…jag är ju en tant..så..vad kan man. Försöker förnya och föryngra mig med vissa detaljer bland sånt som har funnits hos oss varje jul sen vi flyttade ihop. En sån sak är el-jul-ljustaken i vårt köksfönster.

PhotobucketPhotobucketNytt för i år är julgardinerna. Hittade dom på Indiska för ett billigt pris för nån vecka sen. Dom är vävda med två olika färger av mörk rött. Mönstret är så vackert och tyget har en lite gammaldags prägel över sig.

PhotobucketAdventsljus arrangemanget ordnade jag på nytt i fjol. Då hade jag vita ljus..i år har jag gråa.

PhotobucketI fönstret hänger en änglamobil från Pentik som jag fick ifjol i julklapp av min syster Maria.

PhotobucketIfjol köpte jag också prydnaderna som hänger från lökorgen, som jag använder som lykta.

PhotobucketSå ser det ut i mitt kök till julen. Förutom en välfylld diskho med smutsiga kärl, en hel hög med tidningar och papp som skall till pappersinsamlingen och en massa andra random saker som borde rymmas in i något skåp.

Får man nånsin ordning på torpet, liksom. Fast o andra sidan, ett hem är int ett hem om det int finns lite skräp i knutarna.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till jag lever ännu..

 1. Kamomilla skriver:

  Vet du, jag har också varit aningen pepparkakshög idag! Härligt! Vi tar om det nästa år!!

  Gilla

 2. lma7 skriver:

  Så julfint du har gjort, redan! 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..det är ju lillajul på lördagen..och det är bara köket..resten får vänta till närmare jul 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s