var tanka du senast??

Den frågan fick jag just…vilken bil??? min bil..sa min äkta hälft…jaaaa…det tar en stund att komma ihåg..det kom lite plötsligt..och en aningens anklagande..vad har jag NU gjort igen?? Här i Pargas svarar jag…på Neste???…jooooo…bensinkorken saknas, säger han…okejjjjj…jag lyckas sannerligen alltid med det man absolut int skall lyckas med.

Han hade varit till bensinstationen för att tanka bilen. Dom två döttrarna skall åka till Österbotten, till den lilla familjen imorgon. Dom skall barnvakta Cilla gumman på lördagen. Hoppeligen finns det bensinkorkar att köpa nånstans, annars får dom väl ta tåget.

Var idag på cafe´besök med bästaste kusinvitaminen. Vi sökte oss naturligtvis till stans mysigaste cafe`, Nathalies julcafe´.

PhotobucketSom alltid gick munnarna på oss i ett i fyra timmar. Hade vi haft tid, hade vi nog suttit där ännu. Det är så avkopplande att få ventilera sina tankar med nån riktigt nära vän. Känslan av välbefinnande är helt otrolig efteråt.

PhotobucketFrågade snällt cafeínnehavaren om jag fick ta ett foto innifrån cafeét och det fick jag. Var skall den publiceras, undrade han med glimten i ögat. Nå bara på min blogg, sa jag…och den har nu int så många läsare. Hoppades kunna fånga atmosfären som råder där inne. Ett riktigt myspys ställe.

PhotobucketEfter fyra timmar hade det redan hunnit bli mörkt. Men det var ännu så ljust att jag lyckades få en någorlunda bild av hur fint dom har pyntat utanför.

PhotobucketKusinvitamin hade bråttom till sina ärenden och jag hade bråttom till Mylly för att fredagshandla. Fredagshandla eftersom det imorgon är dags för middag för fyra, som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Kajsa och Johnte kommer till oss.

Var lite orolig hur jag skulle tillreda tigerräkorna, men hittade ett recept på nätet som verkar gott. Sådär thai inspirerat. Återsår att se hur det smakar. Åtminstone brukar sånt som har kokosmjölk i sig vara smaskens.

Hela köpcentret Mylly är ett riktigt winterwonderland. Dom har äntligen efter 10 år bytt sina juldekorationer. I år går det mesta i vitt och allt är belyst med blåa strålkastarljus. Helt plastigt och kitschigt i äkta American style.

I mitten av Mylly finns en bassäng, det är runt den här bassängen som dom har byggt upp sitt vita landskap. På andra ställen är det guld som gäller.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketTill sist ett självporträtt. Jag i min favoritmiljö 😉

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till var tanka du senast??

 1. Ninette skriver:

  Härligt självporträtt! 🙂 Ser mysigt ut på café Nathali, ska se om vi hinner oss förbi det nåt tag den här julen – ifjol var vi inte en enda gång dit när det inte var på promenadavstånd. Ha det så skoj på middagen!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Samma här…men i år då det är på malmen har jag redan varit många gånger. TAck..vi hade jätteskoj och tigerräkorna blev riktigt lyckade 🙂

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Gomåron Hanna 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s