vackert väder..

..men rått och kallt, det har vi haft idag.

Bestämde mig för att åka till Lenholmen med Bebbasen idag. Vi har int varit dit på länge. Kan bara konstatera, det borde definitivt komma lite snö. Trots att solen sken, var det grått och dystert. Man märker tydligt att naturen är redo att ta emot vintern. Int ett blad hänger kvar på trädkvistarna längre. Allt är träckigt och blött. Man får riktigt luskolla hela skogen för att hitta något vackert att fotografera. Dom enda färgpunkterna är liljekonvaljens bär och ett och annat blåsippeblad. Plus lite mossa.

En som är glad oberoende väder är Ebba. Hon har då ingen skillnad att bli lite träckig. Hon nosar här och hon nosar där, hon hittar kvistar att tugga på och hon utforskar området om och om igen.

PhotobucketSolen sken bakom trädstammarna.

PhotobucketLite grönt.

PhotobucketLite rött.

PhotobucketBark som vridit sig i olika former och en blöt skog. Mycket grått.

PhotobucketPhotobucketLite brunt.

PhotobucketDet var vår skogspromenad idag. Hursomhaver har det nu egentligen ingen betydelse hur dystert det är då man går i skogen, då det egentligen är tystnaden och stillheten man är ute efter. Det bara är så avkopplande att vandra i skog och mark helt ensam.

Men det är int någo roligt att komma fram till bilen och ha en träckig hund som hoppar in på bakbänken. Men sånt är livet med hund. En av orsakerna till att jag verkligen gärna skulle se att det skulle bli minusgrader och lite snö.

Var idag sista gången på silversmide kursen. Visste exakt vad jag ville laga. Läraren föreslog en helt annan lite mer vriden form, men jag ville ha det slätt och enkelt. Jag ville ha ett vardagssmycke som int är för stort, men inte heller är nån liten pilipali grej.

Så tadaaa…

Photobucket…detta är vad jag åstadkom.

Silversmide är verkligen intressant. Jag har fast hur många ideér om vad jag skulle villa laga. Men idag märkte jag igen, att jag inte har tillräckligt med kraft i mina händer, och när det börjar göra ont, då är det int roligt mera. Men nu vet jag. Jag får bara få utlopp för min kreativitet på nåt annat sätt. Om jag nu ens är någo kreativ. Men jag försöker. Vill så gärna kunna något riktigt bra. Som det är nu, kan jag nog en massa, sådär lite.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Handarbete, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till vackert väder..

 1. Ninette skriver:

  Vilka härliga träd med krullig bark du har hittat! Verkar spännande med silversmidekurs också – vad kul att ha ett halsband som man har gjort helt själv!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Silversmide är faktiskt riktigt roligt, synd bara att det är så tungt för händerna. Tycker jag också 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s