YESSS!!!

Ser ni..jag har lyckats skapa åt mig en ny bakgrund.

Har hela tiden varit inne på rätt spår. Och idag fick jag det bekräftat av Vandris. Det var bara bilden som sku hittas. Fattade int hur jag sku få en bild som gjorde att bakgrunden blev enhetlig. Ville int att det sku synas någo skarvar, som då man använder ett eget foto. Så jag googlade, och jag googlade, och jag försökte det ena och jag försökte det andra…till slut hittade jag en sida..och..voila..nu har jag en bakgrund som är exakt vad jag var ute efter och som passar till min header.

🙂

Förövrigt är pepparkakshus delarna färdigbakade. Det blev sex stycken hus av en deg. Nu återstår bara att få dom ihopfogade.

Bildbevis kommer inom kort 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till YESSS!!!

  1. Ninette skriver:

    Vad fint du har fixat på bloggen! Ska bli så spännande att se dina pepparkakshus! 🙂 Så roligt att du blev inspirerad! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s