sjätte december..

..Finlands självständighetsdag.

PhotobucketEn tyst dag. En dag då en del har som tradition att baka pepparkakor, andra har som tradition att skriva julbrev och så jag..som har som traditon..ingenting annat än självständighetsbalen på TV:n. Jaaa..och att tända två ljus i fönstret klockan sex. Förövrigt en tradition som helt håller på att falla i glömska hos nutidens människor. Kommer ihåg då jag var liten hur det lyste så vackert i alla fönster runt om i bygden efter klockan sex.

Eftersom jag saknar desto mera program, tänkte jag ställa upp min systuga igen en gång och producera lite mera julhjärtan. En bra lite gåva att ge åt nån man gillar, bara för att…

Har nu laddat ner gratis redigeringsprogrammet Photo Scape..har experimenterat lite..men kan säga att det övergår mitt förstånd. Efter julen skall jag riktigt sätta mig ner och studera vad allt det har att bjuda på och hoppeligen blir jag lite klokare. Just nu känner jag mig bara ofattbart korkad. Vet bara int hur jag skall göra det ena och det andra.

Photobucket

Photobucket

Trevlig självständighetsdag till er alla kära bloggläsare!

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sjätte december..

  1. vandravidare skriver:

    Detsamma önskas dig ! Kram P.s snöar som bäst hos oss 😀

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s