det är sjukstuga..

..och systuga här hos oss idag.

Elin kände sig lite krasslig redan igår, men bestämde sig ändå för att gå till skolan idag. Som det alltid är känner man sig friskare på morgonen och sjukare till kvällen. Så idag i skolan blev hon lite febrig och kände sig trött. Hon gick till skolhälsovårdaren och fick komma hem mitt på dagen. Nu har hon legat i soffan sen hon kom hem och kollat Desperate Houswifes säsong 1 på DVD.

PhotobucketJag rusa som hastigast till stan för att byta ut en sak som jag hade köpt i förra veckan och kom hem efter några timmar. På vägen hem vek jag in via Skanssi för att jag behövde lite mera tyg. Gissa om jag blev glad då dom i Sinoopperi igen hade alla tilda tyg till minus 20 procent. Dyra tyg..men ack så vackra. Så nu syr jag hjärtan för kung och fosterland.

PhotobucketMedan jag var i stan ringde Cillas Mamma och berättade att hon och Cilla ännu var i Åbo. Fredrik hade åkt ensam hem till Österbotten. Så imorgon får Fammo igen se sin lilla sötnos. Vilken glad överraskning, såna tackar man aldrig nej till. Sååå roligt.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till det är sjukstuga..

  1. vandravidare skriver:

    Tycks vara riktigt febertider nu.Krya på kramar till Elin!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s