Ebba och Cilla

Idag har varit en rolig dag med mycket skratt och mys. Cilla och Cillas Mamma kom och hälsade på. Dom kom redan tidigt på morgonen och for hem på eftermiddagen. Så jag hade mycket tid att umgås med Cillagumman. Likaså Ebba.

Ebbasen är nog den tassigaste bland tassiga hundar. Åtminstone i mina ögon som int är van vid hundar på det sättet. Vid hundar och barn. Hon blir så otroligt glad då dom kommer, hon vet int hur hon ska göra sig till, hon far nära och ser man int efter får Cilla en slick i ansiktet, annars försöker vi hålla det till fötter och händer. Och Cilla är int alls rädd..oftast börjar hon skratta. Men sen då allting lugnat ner sig och jag lägger mig på golvet med Cilla..ja då är hunden där emellan oss och slickar mig i ansiktet..att se nu, jag finns också här. Sen då det lugnar ner sig, kommer hon med alla sina leksaker. Efter en stund lägger hon sig nära oss med nån av sina saker med sig, då börjar Cilla röra på sig och vill komma lite nära..vill känna lite på tassarna och paja lite. Men sini det gillar då int Ebba, när Cilla rör ena tassen, drar hon den undan, när Cilla rör den andra drar hon den undan..och till slut stiger hon upp och går lite längre bort. Men är alltid ändå nära. Och vilket gnyende det är. Hon går från mig till Michaela och gnäller och gnäller. Ser du int din unge..hon ligger där med min Matte. Det är så roligt att följa med..denna avundsjuka hund.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketOch Cilla då..lika glad som alltid..hela långa dagen..fast hon bara sov en stund på förmiddagen. Hon är nog en sån gullunge..Fammos Cilla 🙂

Hon är just på väg att börja krypa..rumppan är uppe i vädret mest hela tiden. Man riktigt ser hur hon sku villa ta fart och krypa framåt.

PhotobucketFammos kamera är nog såå intressant, sku hon få sku hon nog gärna slicka lite på den också.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketKan int förklara vilken lycka jag kände när Michaela ringde och undrade om det passar att dom kommer på besök. Såå innerligen roligt. Varje minut med Cilla är en gåva 🙂

Efter att dom åkt till Cillas Mommo och Moffa, fick jag ett telefonsamtal. Det var en bästaste vän som undrade om jag hade lust att komma till Mylly..och som alltid..tackar jag inte nej till lite shopping eller till några timmars umgänge med en bästaste vän. Det är som vilken terapi som helst, man får ventilera sina tankar till nån som stöttar och förstår.

En helt bra dag idag, alltså..en man lever länge på 🙂

Till sist dom gulligaste små händer som finns i min värld.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ebba och Cilla

 1. greta skriver:

  Vilka fina bilder du har av Cilla ! Minuterna tillsammans är så dyrbara,
  Händerna i hjärtat är dom UNDERBARASTE!!

  Gilla

 2. vandravidare skriver:

  Gulliga foton 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s