julshopping

Fast jag int tycker att söndagsöppet borde höra till vanligheterna i vårt land, är det nog ändå ganska behändigt då man skall köpa julklappar.

Har en man som jobbar typ 24 timmar i dygnet och därför blir det ingen tid kvar på vardagarna för att shoppa tillsammans. Och ibland behöver man vara tillsammans vid vissa köp. Om int annat så för att ha en tätare plånbok med sig 😉

Så idag har vi rusat omkring i diverse butiker. Vi hade nog ganska klart för oss vad vi skulle köpa, men ibland kan man int bara gå och köpa från det första bästa stället, det krävs lite prisjämförelser, för att få allt att gå ihop.

Nu har vi i varjefall allt under kontroll, fast allt ännu int är köpt. Det känns bättre än bra. Nu kan man koncentrera sig på hemmet och julförberedelserna här till 100 %.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till julshopping

 1. Kamomilla skriver:

  Så är det ganska skönt med långa öppethållningstider också, så alla inte shoppar på samma tid utan det blir lite fördelat..

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Joo..men idag verkade vi vara i butikerna just när alla andra också var det..fullt med folk överallt..hur kan det räcka till med människor i alla butiker??

   Gilla

 2. Gun skriver:

  Tur så har jag alla julklappar fixade och packade. För de e inget nöje att springa i butikerna närmare jul. Städa ordentligt gjorde jag till kalaset så det börjar vara ganska under kontroll här. Bara lite snö som fattas:)

  Gilla

 3. Ninette skriver:

  Det är skönt när man har julklapparna färdiga! jag har köpt det mesta över nätet, nu återstår att försöka ha lite ”barnledigt” så jag får packat allt i smyg – här finns tre som ännu tror på tomten 🙂
  (har förresten haft problem att kommentera dina inlägg flera gånger nu, men kanske det bara är jag som har det probelmet?)

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är det skönt..har också köpt en hel del över nätet. Kajsas familj kommer till oss på julafton, så då finns det barn som tror på jultomten hos oss också, det är alltid lika roligt 🙂 Vad beror månne det på, vad konstigt..månne jag har varit i mitt oförstånd och klämt på någo knappar igen..

   Gilla

   • Ninette skriver:

    Om det bara är jag som har problem, så är det nog min dator som har nåt fel på inställningarna! tänkte bara om du kanske visste vad det kunde bero på, men det är säkert nåt på min dator som sagt. Nå, får försöka kommentera på på andra inlägg bara när det inte funkar på ett (det strular ibland med den där captchabilden åt mej alltså, säger att det är fel bokstäver fast jag skrivit rätt o så ger den inte nya bokstäver)

    Gilla

   • vardagsparlor skriver:

    Okejjj…det har jag stött på hos andra bloggen.fi användare också..så kanske det är något i bloggen.fi som stör.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s