huh hejaaa…

..här går tiden bara allt för fort.

Hade tid till frissan idag klockan lite över ett, så nu är jag fin i håret igen. Har int varit det på mycket länge. Min utväxt av grått hår var säkert 5 cm långt. När jag satt där i frissa stolen och hon kammade mitt hår, blev jag rent av förfärad. Har int sett så mycket av min riktiga hårfärg på år och dar och kan berätta att jag är helt gråhårig. En gråhårig tjock gumma. Så kände jag mig. Men nu känner jag mig pikilite bättre. Åtminstone är dom gråa hårena borta för en tid framöver.

Efter frissabesöket hade jag saker att uträtta i Skanssi. Så jag rusade hit och jag rusade dit. Jag rusade även in till Sinoopperi..nu är alla Tilda tyg nedsatta med 25 %. Kunde jag låta bli att köpa..nå näääää. Jag hade brått för jag skulle barnvakta Edith klockan halv sex, efter ett tag fattade jag att jag omöjligt skulle hinna. Så Elin fick barnvakta istället för mig.

Min Mamma är på väg till Åland till min syster imorgon och alla deras julklappar skulle packas och föras till henne, och hon ville ha dom i tid, min Mamma, alltså. Tid och tid..min tid verkade bara flyga iväg..klockan åtta jämt stod jag utanför hennes dörr med mina julklappar.

Har du väskan med dig?? undrade hon..Vadå..vilken väska??? undrade jag..jo väskan hon skulle låna av oss till det hon skulle ha med sig. Aj..jaaaaa…det hade jag då saligen glömt bort. Nå..varför sku jag annars ha så bråttom med att få hit alla sakerna..sa hon…okejjjj..sa jag…om jag bara hade kommit ihåg den förb…kade väskan så hade jag kunnat föra den åt henne tidigare och på det sättet int själv ha behövat stressa så infernaliskt.

Nu är allt hos Mamma min…mitt hjärta bultar ännu…men nog skall det väl lugna ner sig.

Nu skall jag skriva julkort. Kanske det är på tiden.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s