mitt lussefirande..

..har gått i pysslandets tecken.

Hade tänkt baka bullar, men det blev blott till en tanke. Får bli morgondagens program.

Lite Lucia firande fick jag i varjefall uppleva då jag på kvällen åkte till Kajsulina på besök. Lucian Ingrid kom sjungande emot mig, med tärnan Edith i släptåg.  Såå gulligt och fint. Fast Edith int hade tid att gå efter systern sin utan rusade rakt i min famn då jag kom in genom dörren.

PhotobucketHos Kajsa hade dom så vackert julpyntat överallt. blev lite avis..jag som int har någo alls framme annat än i köket. Resten av huset är tomt och kalt. Men nog blir det välan mysigt hos oss också efter hand.

Ville ta ett foto av Lucian med tärna, men som nu int Edith hade tid att ställa sig framför kameran. Hon stod en sekund och så rusa hon till mig ”ha si, ha si” (vill se, vill se..på Ediths språk). Hon vill alltid kolla bilderna man har tagit.

PhotobucketFick nog ändå en fin bild på både Lucian och tärnan, dock inte tillsammans.

PhotobucketPhotobucketEfter allt Luciandet hittade man Edith i köket vid köksön framför en form som innehöll rester av en kaka som Kajsa hade bakat. Kakan hade fastnat fast i formen. Små fingrar påtade ivrigt i kakresterna som fanns i formen och smaskade i sig av den. Ingrid var int sen att följa exempel.

PhotobucketMUMS!!

Då jag kom hem gick jag ut till förrådet och plockade fram mina Lucia ljustakar. Tyckte det var på tiden. Det har ju trots allt varit Lucia dagen idag.

Photobucket🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till mitt lussefirande..

 1. altorpet skriver:

  Inte illa med såpass ”egna” lucior och tärnor 🙂

  Gilla

 2. Kajsa skriver:

  Tack igen för allt fint vi fick :)! Även om jag är subjektiv så måste jag säga att du igen lyckats fånga mina små så fint på bild :)!

  Gilla

 3. Ninette skriver:

  Oj oj vilken söt lucia och söt tärna!!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s